Pelaajan tiedot
Nimi:ZackFair
Joukkue:HC Helsinki-Vantaa
Tunnus luotu:2009-05-07 02:39:19
Etsii joukkuetta:ei
Kokemustaso:36, pro
Autoplay-luokitus:
Lähtenyt kesken pelin:0%
Viimeksi pelissä:2 vrk sitten
Vapaa teksti:Kiekon alivertaisin pelaaja. Puolustan ja hyökkään tavalla jota ei ole nähty koskaan, ikinä, missään, milloinkaan.
2020 uudelleen päivitetty henkilökohtainen pelikirjani sisältää viisi perusprinsiippiä:
1. Puolustaessasi pyri viemään kiekko välittömästi kiekollisen lavasta, mikäli tämä ei kuitenkaan vaikuta mahdolliselta, hyökkää täydellä voimalla kiekollisen pelaajan kimppuun jos tilanne sen sallii, surffaten täten tilanteista puolittain pihalle aivan liian usein.
2. Pakoile vastuuta saadessasi kiekon ja ollessasi huonossa asemassa kentällä, anna kiekko muille ideattomalla syötöllä joka ei rakenna peliä kun korkeintaan vahingossa.
3. Ollessasi kiekollinen pyri silloin tällöin näyttäviin suorituksiin "liimaamalla", todennäköisesti epäonnistuen juurikin niin usein kun se vain on teoreettisesti mahdollista ja aiheuttaen samalla pelikavereillesi harmaita hiuksia.
4. Lataa kiekko nopealla latauksella kohti nurkkaa tai pyri harhauttamaan molari päästessäsi maalipaikkaan vain epäonnistuaksesi mystisesti yhdeksän kertaa kymmenestä päätyen täten lopulta mielentilaan jossa et enää kykene osumaan tolppien väliin helpoistakaan paikoista.
5. Kun olet kiekottomana hyökkäyspäässä pyöri määrättömästi maalintekosektorin ulkopuolella tai vastustajien takana syöttöjen ulottumattomissa.
Samalta osoitteelta: Moomba   MoomBaZ   Crystalic   Sleepink   Nobl   chill   Hätäri112