Foorumit

Kiekko.tk siirtyy Facebookiin
Created by: jouko Created on: 2011-04-01 17:23:42 Read times: 30166
jouko
ValmiusjoukotDate: 2011-04-01 17:23:42
Edited: 2011-04-02 18:37:50
Facebook on internetin tulevaisuus. Moni perinteinen verkkopalvelu on kriisissä, kun käyttäjät ovat siirtyneet Facebookiin, eikä Kiekko.tk valitettavasti ole poikkeus. Haluammekin olla asiassa pro-aktiivisia ja siirrämme koko palvelumme asteittain Facebookiin huhtikuun aikana.

Kiekkoa pääsee jo nyt pelaamaan Kiekko.tk:n Facebook-sivun kautta (ks. kuva), ja jatkossa tämä on ainoa pelitapa. Vasta-alkajille puolitettu pelikenttä ja vähäisempi pelaajamäärä (1vs1) varmasti helpottaa nykyisellään kovin mutkikasta pelattavuutta.

linkki


Vaikka alkuvaiheessa pelimuotona on vain 1vs1, lisäämme luultavasti jossain vaiheessa myös 2vs2-pelitavan. Koska pelialueen on mahduttava Facebookin sivulle (n. 500 pikseliä), emme luultavasti tarjoa useamman pelaajan otteluita.

Facebookin konsepti ei tue vanhanaikaisia "joukkuepelejä", mutta jatkossa saattaa päästä pelaamaan kaverilistasta satunnaisesti koostetun kokoonpanon kanssa (selvitykset tästä mahdollisuudesta ovat Facebookin ylläpidon kanssa kesken). Pelaajille tästä olisi vaihtelun lisäksi se etu, ettei joukkueen perustamiseen kuluvaa pelimerkkiä tarvitse enää maksaa.

Meille kiekon ylläpidossa muutos merkitsee tietysti suurta helpotusta. Kun keskustelut käydään Facebookin chatissa ja seinäkirjoitusten välityksellä, myös väärinkäytösten selvittely siirtyy pois vastuultamme - puhumattakaan serverien ylläpitokuluista ja moderaattoreiden palkoista. Suurin osa nykyisistä VIP-palveluista muuttuneekin ilmaisiksi.

Vanhanaikainen Kiekko.tk-sivun kautta pelaaminen ja tiimipelit toimivat vielä ensi viikon loppuun ainakin jossain määrin. Valitettavasti emme voi hyvittää voimassa olevia jo ostettuja lisäpalveluita rahassa, mutta jos laitat viestiä, voimme sopia jonkinlaisesta hyvityksestä esim. FarmVille-rahoina. Kopioi tämä seinällesi! ;)

(aprillipila)
Mainos

Created by: jouko Created on: 2011-04-01 17:23:42 Read times: 30166