Foorumit

Haku Kiekkoliigaan kaudelle 2018 - "The Last Bang"
Created by: Kliiga Created on: 2018-02-09 00:01:30 Read times: 2558
Kliiga

+1


Date: 2018-02-09 00:01:30
Edited: 2018-02-09 00:25:36
Kiekon virallinen liiga, Kiekkoliiga, sulki ovensa kauden 3/2017 jälkeen. Tuolloin jännittävän kauden päätteeksi mitalit päätyivät Manhattanille, Anaheim Mighty Ducksille sekä HC TeamJoukkueelle, ja joukkuekadon myötä näytti myös siltä, että nuo joukkueet jäisivät Kiekkoliigan historian viimeisiksi mitalisteiksi.

Yhden välikauden jälkeen Kiekkoliigan ovien lukitus on avattu, mutta kahvaa ei ole vielä käännetty. Ovien avaaminen uutta kautta varten on enää Kiekon joukkueista kiinni, sillä Kiekkoliigan johtokunta haluaa tarjota vielä ainakin yhden huikean tilaisuuden pelata perinteikkäintä liigakiekkoa Kiekkoliigan alaisuudessa.

Kiekkoliiga ylpeänä esittää: Kausi 2018 - "The Last Bang"

Mistä on kyse?

Kiekkoliiga tekee paluun tyylillä. Koska liigan johtokunta ei ole erinäisistä yrityksistä huolimatta onnistunut hyödyntämään erilaisista yhteistyösopimuksista kertyneitä varojaan virkistäytymistarkoituksiin, Kiekon joukkueille halutaan tarjota ennennäkemätön mahdollisuus rahapalkintoihin pelaamalla liigakiekkoa - ilman osallistumismaksua.

Kausi 2018 - "The Last Bang" pelataan kuten aiemmatkin Kiekkoliiga-kaudet; neljän jakson runkosarjassa joukkueet taistelevat paikoista pudotuspeleissä, jotka huipentuvat mitalipeleihin. Edellisistä kausista poiketen joukkueilla on mahdollisuus rahapalkintoihin, jotka jaetaan seuraavasti:

1. sija: 150€
2. sija: 100€
3. sija: 75€
4. sija: 25€


Näiden palkintojen lisäksi kaikkien kautensa loppuun asti pelanneiden joukkueiden kesken arvotaan kaksi (2) 50 euron palkintoa. Kauden jälkeen Kiekkoliigan johtokunta tiedustelee jokaiselta palkinnon voittaneelta joukkueelta, miten palkinto jaetaan joukkueen pelaajille.

Jokaisella osallistuvalla joukkueella on siis mahdollisuudet palkintoihin, ja koska viimeksi mainittuun palkintoon pääsee osallistumaan vain kaikki ottelunsa pelanneet joukkueet, kesken kauden kaatuvien joukkueiden todennäköisyys on pienempi kuin yleensä.

Joukkuemäärä ja hakeminen

Tulevan kauden joukkuemäärä riippuu täysin hakijoiden määrästä. Jokaisella Kiekon joukkueella on mahdollisuus lähettää hakemus Kiekkoliigaan, ja näistä joukkueista Kiekkoliigan johtokunta valitsee osallistujat kaudelle. Jos pätevien hakijoiden määrä on todella suuri, saatetaan osalle joukkueista järjestää karsinnat, jotta voimme todistaa mahdollisimman kovatasoista Kiekkoliiga-kautta. Lopullisesta joukkuemäärästä sekä mahdollisista karsinnoista tiedotetaan myöhemmin, kun hakuaika on päättynyt.

Hakutopic kaudelle 2018 - "The Last Bang" on avattu, ja joukkueesi voi lähettää hakemuksen täällä: https://kiekkoliiga.net/forum/topic/7359. Tällä kaudella hakemuksen laatuun kannattaa kiinnittää huomiota, sillä hakijoita saattaa olla enemmän kuin viime aikoina on totuttu. Hakuaika päättyy sunnuntaina 25.2.2018 klo 18.00.

Kiekkoliigan johtokunta haluaa muistuttaa, että jos luvattu palkintopotti kirvoittaa useita joukkueita lähettämään hakemuksen, valintaprosessissa laatu korvaa määrän - kun puhutaan joukkueiden käytöstavoista, niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin. Tulevalla kaudella huonon käytöksen toleranssi on todella pieni.

Kiekkoliigan johtokunta vastaa mielellään mieltä askarruttaviin kysymyksiin niin Kiekossa kuin Kiekkoliigan sivuilta löytyvässä Livechatissa. Sivut löytyvät tunnetusti osoitteesta kiekkoliiga.net.

Onnea kaikille hakijoille!

- Kiekkoliigan johtokunta
hyllevi
HC BL
-3, bad language


Date: 2018-02-23 21:44:50
liian pitkä viesti en jaksa lukea
Mainos

Created by: Kliiga Created on: 2018-02-09 00:01:30 Read times: 2558