Foorumit

Classic Cup -ilmoittautuminen
Created by: sharb Created on: 2017-11-27 18:31:48 Read times: 1664
sharb
Anaheim Mighty Ducks
+1


Date: 2017-11-27 18:31:48
Edited: 2017-11-27 18:38:35
Kiekkoliiga esittää: Classic Cup

Niin kuin useat jo varmaankin tietävät - kiekon virallisen liigan, Kiekkoliigan, sarjamuotoinen liiga ei jatka enää kaudelle 1/2018. Siitä huolimatta Kiekkoliiga ei ainakaan vielä suostu sulkemaan toimistojensa ovia lopullisesti. Paluu normaaliin sarjamuotoiseen liigapelaamiseen on vielä lähitulevaisuudessa mahdollista,

but until then...

CLASSIC CUP

Kautta 1/2018 ei saatu harmillisesti aloitettua, mutta nyt onkin siis oiva tilaisuus kokeilla jotain täysin uutta: Kiekkoliiga lanseeraa ennennäkemättömän Classic Cupin, jonka tarkoituksena on pitää Kiekkoliigan toimintaa yllä ja samalla tarjota jokaiselle kiekon joukkueelle tilaisuuden pelata ainutlaatuisessa cup-muotoisessa turnauksessa.

Ainutlaatuisen cupista tekee se, että pelit pelataan nykyisen pelinopeuden sijasta classic-nopeudella. Muuten Classic Cup tulee muistuttamaan systeemiltään Kiekko Cupin tapaista turnausta, mutta lopullinen pelisysteemi lyödään lukkoon vasta sitten, kun turnauksen lopullinen joukkuemäärä selviää.

Superliigan puolelta on vahvistettu, että Superliigan alaisuudessa pelaavat joukkueet saavat osallistua samanaikaisesti pelattavaan Classic Cupiin. Myös muut kiekon joukkueet ovat erittäin tervetulleita hakemaan mukaan turnaukseen.


Hakeminen Classic Cupiin

Nyt sinun joukkueellasi on siis mahdollisuus nostalgisoida vanhaa pelinopeutta ja pitää edelleen yllä Kiekkoliigan kuolematonta tarua. Cuppia ei tarvitse ottaa niin tosissaan, mutta sanottakoon se, että palkintopallisijoille yltäville on luvassa rutkasti pelimerkkejä! Muutama classic-ottelu viikossa ei varmaankaan haittaa otteisiin eri pelinopeudella pelattavassa Superliigassa!

Voit ilmoittaa joukkueesi mukaan tässä osoitteessa: https://kiekkoliiga.net/forum/topic/7355

Ilmoittautumisten deadline on sunnuntaina 10. joulukuuta klo 21. Classic Cupin on tarkoitus alkaa 11. joulukuuta ja päättyä ennen Superliigan pudotuspelien alkamista. Tarkempi aikataulu ja infopaketti turnauksen etenemisestä julkaistaan sitten, kun turnauksen joukkuemäärä on selvillä.

Älä missaa tätä tilaisuutta, vaan ilmoita joukkueesi pikimmiten mielenkiintoisimpaan turnaukseen, missä tulet ikinä pelaamaan!

Tule kysymään lisätietoa cupista sivuilta löytyvän livechatin kautta tai kiekossa johtokuntalaisilta.


- Kiekkoliigan johtokunta / kiekkoliiga.net
jäämies2
AC MilanDate: 2017-12-30 23:28:26
Milan imus
Mainos

Created by: sharb Created on: 2017-11-27 18:31:48 Read times: 1664