Foorumit

Pelimerkkejä jaossa
Created by: jouko Created on: 2005-07-15 16:31:36 Read times: 28749
jouko
Valmiusjoukot



Date: 2005-07-15 16:31:36
Uudella "kerro kaverille" -systeemillä saat ilmaisen pelimerkin, jos hankit kiekko.tk:hon viisi uutta VIP-käyttäjää. Omat tiedot -sivulla on nyt nappi, jonka takana olevalla lomakkeella voit lähettää kaverillesi kutsusähköpostin. Sähköpostissa on linkki rekisteröintisivulle, josta rekisteröityvän hahmon tietoihin merkitään sinut "suosittelijaksi". Kun tämä käyttäjä hankkii ensimmäisen pelimerkkinsä, laskuriasi lisätään. Sen saavuttaessa viiden käyttäjän rajan saat ilmaisen pelimerkin. Yhden pelimerkin näin hankittuasi voit hankkia edelleen lisää suosittelemalla peliä uusille ihmisille.

Systeemiä voivat käyttää nekin, jotka eivät ole vielä VIP-käyttäjiä. Näin siis voit tehdä itsestäsi VIPin vaikkei sinulla olisi puhelinta tai Paypal-tiliä.

Kaikilla menetelmillä hankitut pelimerkit huomioidaan laskennassa: tekstiviesti-, Paypal- ja kerro kaverille -systeemillä hankitut pelimerkit. Kuitenkin vain kaverisi hankkima ensimmäinen pelimerkki huomioidaan, eli jos suosittelet peliä yhdelle käyttäjälle, joka ostaa viisi pelimerkkiä, VIP-kaveri-laskurisi kasvaa vain yhdellä.

Samalla otettiin käyttöön vanhojen VIP-tunnusten poisto: 6kk käyttämättä olleet VIP-tunnukset poistetaan. Viikkoa ennen poistamista lähtee varoitusviesti tunnuksen sähköpostiosoitteeseen. VIPittömät tunnukset poistetaan edelleen 2kk käyttämättömyyden jälkeen, eikä varoitusviestiä lähetetä.
Mainos

Created by: jouko Created on: 2005-07-15 16:31:36 Read times: 28749