Foorumit

Team autoplay
Created by: Falco Created on: 2020-05-05 16:35:59 Read times: 888
Falco
Kuolema



Date: 2020-05-05 16:35:59
Moi. Kuten ehkä tiedät, on Kiekossa ollut aiemmin aktiivisessa käytössä team autoplay, joka tunnetaan tuttavallisemmin /ta-komentona. Ideana on se, että joukkueen admin-statuksen omaava pelaaja kirjoittaa komennon ja sen perään numeron, mitä formaattia joukkue haluaa pelata. "3" vastaa 3vs3-formaattia ja niin edelleen. Tämän jälkeen "kone" arpoo vastustajan kaikista ta-jonossa olevista joukkueista. Nykypäivänä lähes kokonaan unohdettu systeemi on kuitenkin korvattu manuaalihaastoilla, mikä tarkoittaa sitä, että kukin joukkue saa haastaa vastustajansa otteluun, eikä pelejä luoda automaattisesti. Tämä on johtanut siihen, etteivät ranking-listan yläpäässä olevat joukkueet saa yhtä helposti otteluita verrattuna muihin, alemman keskikastin joukkueisiin. Joidenkin kohdalla sitä on kutsuttu välttelyksi.

Vastakkainasettelu kahden eri systeemin kannattajien välillä on jatkunut jo pitkään. Jouko "jouko" Pynnönen on luonut komennon, jolla saa näkyviin listan, joka näyttää ta-jonon joukkueiden määrän kussakin formaatissa. Listan näkee kirjoittamalla seuraavan rimpsun chattipalkkiin: "msg gg !ta". Tämän kätevän toteutuksen myötä pieni ryhmä alkoi ajamaan asiaa team autoplayn elvyttämiseksi.

Ikävä kyllä Kiekon pelaajakunnasta suuri osa on liian mukavuudenhaluista pelien suhteen. Oletettavasti parempia joukkueita ei välttämättä haluta haastaa, mistä syystä he jäävät otteluitta. Loogisesti ajateltuna kaikista reiluin tapa pelata harjoituspelejä on /ta-komento. Vastustajia tulee noviisista eliittiin ja jokainen pelaa kaikentasoisia otteluita.

Tämä viesti on kutsu. Kutsu /ta-listalle. Jo yli 30 joukkuetta sisältävä lista koostuu joukkueista, jotka haluavat pelata kaikenlaisia joukkueita vastaan. Ideana on sitoutua käyttämään /ta-komentoa, mutta jonon ollessa tyhjä, voidaan käyttää manuaalihaastoa. Listauksessa ei ole pelkästään kärkinimiä, vaan ilmoittautuneista löytyy myös alemman kastin haastajia. Vastaanotto on ollut positiivinen, mutta etsimme lisää rohkeita joukkueita listalle. Jos olet kiinnostunut, ota yhteyttä nimimerkkiin Django. Herätetään team autoplay henkiin yhdessä.

Koko tiimilistan näet alla olevan osoitteen takaa.

https://bit.ly/teamautoplay
Anonymous



Date: 2020-05-05 17:45:08
Edited: 2020-05-05 17:47:08
Senku näkis että joukoa kiinnostas tää peli ku pilannu kaikki tiimipeleistä autoplayhin unohtamatta autopassia nopeutta jne...
Mainos

Created by: Falco Created on: 2020-05-05 16:35:59 Read times: 888