Foorumit

maalin teko vinkkejä
Created by: Anonymous Created on: 2020-04-17 22:55:28 Read times: 1546
Anonymous



Date: 2020-04-17 22:55:28
kertokaas maalin teko ohjeita miten tulla liiga pelaajaksi esim b piste vedot ja hieno sulava liikkuminen pro tasolla ja näin
Anonymous



Date: 2020-04-17 23:01:04
moni pistää b pistevedossa kursorin takatolpalle mut oikeesti se kannattaa pistää vaa maalivahdin kohdalle. sit vaan toivoo meneekö sisään. oon tehny tällä tavalla monesti
Anonymous



Date: 2020-04-21 04:19:29
vetelee paljon vanerilta kesäsin
Cobain
uunot



Date: 2020-04-26 07:39:06
Edited: 2020-04-26 07:39:59
Heh. Jos kokee olevansa tällaisessa ongelmassa, niin kannattaa tehdä kuten minä - eli ryhtyä pakuksi.

Eikös b-pistevedoissa se kursori kannata asettaa noin suurinpiirtein b-pisteen ja takatolpan välimaastoon. Täydellä voimalla toki kuti. Näin ainakin kertoi mulle eräs kiekkoliigaa tahkonnut soturi.
Bigi
Löysät Bois



Date: 2020-04-26 16:01:03
Paranna laukauksiasi.

Kun siirryt eteenpäin laukomisharjoitteluprosessisi kanssa, on tärkeää pitää mielessä seuraavat kolme tekijää:

1) Toistojen määrä on kaikki kaikessa. Mene harkkahuoneeseen ja lauo. Lauo uudestaan ja uudestaan, ja alat huomata kehitystä.

2) Keskity tarkkuuteen. Jos et osu verkkoon, et tee maalia.

3) Laukomisnopeus auttaa sinua parantamaan tehokkuutta. Työskentele ranteesi ja käsivartesi lujuuden lisäämisessä saadaksesi nopeutta.


Ennakoi peliä.

Ne pelaajat ovat oikeita tähtiä, jotka menevät sinne mihin kiekko tulee, eikä sinne missä se on. Mahtavilla maalintekijöillä on tapana olla oikeassa paikassa oikeaan aikaan, ja kaikki tämä sisältää hyvää pelisilmää. Tarkkaile suosikkimaalintekijöitäsi ja kiinnitä huomiota siihen, kuinka he lukevat peliä. Voit oppia paljon katsomalla hyvien joukkueiden pelejä. (Esim. Crystal Spirit)


Osu tolppien väliin.

Tämä vaikuttaa itsestään selvältä, mutta hämmästyttää silti kuinka monta kertaa pelaajilla on mahdollisuus tehdä maali ja he laukovat vain ohi (esim. kodos)! Usein tämä johtuu siitä, että he eivät nosta päätään ylöspäin eivätkä he ota ylimääräistä sekuntia valitakseen kohdettaan. Yksi niistä taidoista, joista saarnaamme paljon Bigin kiekkokoulussa, on pään ylhäälläpitäminen. Pelaajat, jotka pitävät päänsä ylhäällä ja tietävät, missä he ovat jäällä, missä maalivahti on ja missä heidän tavoitteensa ovat, tekevät enemmän maaleja!


Laita jalat liikkeelle.

Huikea maalivahti, jonka kanssa pelasin monta vuotta, kertoi minulle kerran, että varma merkki siitä, että pelaaja aikoo ampua, on se, kun hän lopettaa jalkojensa liikuttamisen. Jatka jalkojen liikettä päästäksesi sinne missä sinun tulee olla, ja sitten nosta päätäsi ylöspäin tehdäksesi päätöksen laukomisesta, mutta tee päätös liikuttaessasi jalkojasi.


Pysy lähellä maalialuetta.

Minusta on hämmästyttävää, kuinka monta maalia tehdään maalialueen vierestä. Mahtavat maalintekijät tietävät, että heidän täytyy saada kiekko verkkoon, ja että maalin voi tehdä nopealla näpäytyksellä reboundista. "Läheltä ylös", sanoi muuan Kurri aikanaan.
Anonymous



Date: 2021-03-03 18:35:34
Kursori kaarelle
Anonymous



Date: 2021-03-08 15:01:10
Jooh elikkäs tarvii vuosien kokemus mm. CSGO:sta, Kiekosta ja sitten viel Habbo että ymmärtää kommunikaation merkityksen ja miten pitää pää kylmänä, kun joku alkaa huutelee.

Sitten harjoittelun jälkeen osaat liikuttaa hiirtä sinne minne katsot (pikselitarkkuus) niin osaat viedä hiiresi juuri sinne, minne haluat. Hyvä harjoittelu tähän on CSGO ja vedät vaan headshotteja. (HUOM: saattaa mennä hermo ja hiiri lentää Afrikkaan.

Kannattaa DPI laittaa ylöspäin niin et tuhoa rannettasi alle vuodessa pelatessasi kiekkoa, tai en tiedä, onkohan kiekkoilijoilla rautaranne... ;)
ukko
uunot



Date: 2021-03-12 20:51:43
pelaa kiekkoa html5 peli moottorilla, opettele vapaan mailan käyttö, ja katso kun maali prosenttisi räjähtää raketin lailla nousuun.
pasi851



Date: 2021-03-13 01:22:02
Olis kiva jakaa jotain oivaltavia kikkoja, mutta ku niitä ei enää oo. Vedä b-pisteeltä tolpan kautta, tee joku pieni vipu ja kuljeta etutulopan kautta sisään jne.
  Oma "varma maali"ni on on toki aivan yhtä helppo, eli kuljetan kiekkoa tietyssä kulmassa veskan ohi ja lämään täysillä veskan ohi.

Mutta miten te edes pääesette näille maalipaikoille? Jos vastassa on hyvin organisoitu puolustus? Tärkeintä on keskikentän hallinta ja kiekkokontrolli.

Olen surullinen myöskin siitä että kiekkokontrolli ja keskialueen hallinta ei enää tuo uusia pelaajia kiekkoon, mutta näin se vaan on.
Mainos

Created by: Anonymous Created on: 2020-04-17 22:55:28 Read times: 1546