Foorumit

Kiekko.tk - UUSI NOUSU
Created by: Anonymous Created on: 2017-01-29 22:56:44 Read times: 9435
Anonymous



Date: 2017-01-29 22:56:44
Kehoitan kaikkia kanssapelaajia kantamaan kortensa kekoon kiekon hyväksi ennen kuin on liian myöhäistä. Kiekko.tk:n suosio on ollut kovassa laskussa viime vuosien aikana, eikä laskun taantumista ole odotettavissa ilman radikaaleja toimenpiteitä. Voisi sanoa että 2-3 vuoden päästä porukka pääsee sanomaan niin tutun, mutta hieman surullisen sanonnan ''vähiin käy ennen kuin loppuu''

Elikkä, ehdotukseni on että jokainen Kiekko.tk peluri alkaa nyt tästä päivästä lähtien mainostamaan tätä peliä ystävilleen,tutuilleen,perheenjäsenilleen yms.
Tai teettämällä kiekko.tk asusteita ja käyttämällä niitä tilaisuuksissa jossa on paljon väkeä.
Irl-joukkueiden kasvaminen olisi todellakin mukava näky, sillä ystävien kanssa tätä onkin viihdyttävä pelata ja voisi pelintuoksinnassa keskustella milloin mistäkin oikeaan elämään liittyvistä asioista. Irl-kaveriporukkajoukkueiden lisääminen onkin kiekko.tk:n tärkeimmistä tavoitteista mielestäni tänä päivänä, sillä uudet naamat jaksavat pelata ystävien vuoksi tätä peliä pidempään kun yksinäinen niilo joka pelaa itsekseen beginnerissä ja kyllästyy peliin, ja lopettaa.

Kiekko.tk täytyy saada useampien ihmisten tietoisuuteen, jotta kiekko.tk-kulttuuri voidaan säilyttää edes jonkinlaisena. Jo nykyisin täällä on niin vähän pelaajia, että uudet naamat eivät innostu jatkamaan tätä peliä kokeiltuaan koska hän huomaa ettei melkein kukaan mukaan tätä pelaa. Ymmärtäähän tuon, en minäkään pelaa enää vanhoja Nhl:iä netissä, koska siellä ei ole pelaajia.
Anonymous



Date: 2017-01-29 23:02:45
up
Anonymous



Date: 2017-01-31 17:59:58
Valitettavasti grafiikan alkeellisuus ja pelin pelattavuus tässä pelissä on jämähtänyt sinne vuoden 2005 tienoille, joten en usko että enää pelaajamäärän radikaalia nousua tullaan näkemään. Itsekin pelailen mielummin näitä nykyajan suosituimpia nettimoninpelejä: League of Legendsia, CS:GO:ta ja Overwatchia. Vaikka niissäkään ei grafiikalla mässäillä niin jonkinlaiset standardit nekin onnistuvat ylittämään, jota Kiekko.tv ei tee.

Toinen suuri asia, itselle ehkä tärkein puoli peleissä, kilpailu, on tässä pelissä hyvin lähellä nollaa, koska pelaajia on niin vähän. Harmittaa vähän, kun itse ei päässyt kokemaan niitä alkuvuosien Kiekkoliigapelejä, kun oli monta aktiivista sarjatasoa, ja karsimaan ei välttämättä päässyt vaikka olisi ollut monta kuukautta pelejä alla. Nykyään tilanne on hieman eri kun liigakiekkoilussa on 40 joukkuetta, ja mukaan pääsevät käytännössä kaikki halukkaat. Pelin vähäinen käyttäjämäärä vähentää himoa huipulle, koska pelaajia on niin vähän, jolloin huipulla oleminen ei tunnu yhtä hyvältä kuin vaikkapa League of Legendsissä. Sen lisäksi uuden pelaajan pelikokemus: odota harjoitusottelua useita kymmeniä minuutteja (tiettyinä aikoina peliä ei saa lainkaan) ja pelaa sen jälkeen helvetisti itseäsi parempia vastaan. Edellä mainituissa peleissä pelin saa minuutissa tai kahdessa (aivan absoluuttisella huipulla 10-20 minuutin odotus) ja saat pelata omantasoisiasi vastaan. Miksi siis kukaan uusi pelaaja haluaisi pelata kiekkoa mielummin? Miksi joku vanha pelaaja tulisi takaisin, koska voi valita jonkun muun pelin?

Yllättävän pitkän elinkaari on ollut Kiekolla, harvan pelin elinikä on yli 10 vuotta ilman pelin uudistumista, mutta nyt on valitettavasti todettava, että viimeinen sammuttaa valot.
Mainos

Created by: Anonymous Created on: 2017-01-29 22:56:44 Read times: 9435