Foorumit

Koukussa nettilätkään?
Created by: aksu Created on: 2013-06-29 11:56:14 Read times: 2317
aksu
Anaheim Mighty Ducks



Date: 2013-06-29 11:56:14
Edited: 2013-07-21 12:55:17
Itse aikoinaan kiinnostuin pelistä ihan vain sen takia, koska tässä pystyi kirjoittamaan chattiin. Myöhemmin harkkahuoneessa harjoittelin jalkakynää, ookkea ja vaikka mitä muita hienoja kikkoja ja maaleja. Vähitellen kun kaikki on "koettu ja saavutettu" niin joukkuepelejen pelaaminen on se meikäläisen juttu tässä pelissä, toki kaikkea muutakin pyrin pelamaan enemmän ja vähemmän.

Mielenkiinnosta loin pienen kyselyn, jossa kysytään mieluisinta tekemistä Kiekossa. Jos sitä omaa juttua ei löydy kyselystä niin voit kirjoittaa sen tänne foorumille.

aksu
Anaheim Mighty Ducks



Date: 2013-07-04 18:42:08
Lisää vastaajia kyselyyn!!
Anonymous



Date: 2013-07-13 22:51:33
Regittäminen on eri mukavaa.

terveisin: Roi
aksu
Anaheim Mighty Ducks



Date: 2013-07-21 13:39:08
Kysely on päättynyt saatuaan 150 vastauskertaa.


Kiekottelijat ovat siis koukussa Kiekkoon seuraavasti;

1. Liigaotteluiden pelaaminen

Jos olet kiinnostunut pelaamaan kilpailuhenkisesti ja luulet olevasi pelin paras, niin osallistu ihmeessä joko Kiekkoliigaan tai Eliittiliigaan. Jos haet kokemusta eli haluat kokea millaista on pelata liigassa, niin suosittelen aloittamaan Eliittiliigasta. Palkintoja on paljon, mm. Eliittiliigan huikeat pelimerkkipotit sekä henkilökohtaiset palkinnot ja tittelit esim. Liigan paras puolustaja tai Kultainen seepra tai mikä lie, joka on siis suunnattu parhaalle tuomarille. Liigojen johtokunta järjestää välillä erilaisia tapahtumia ja tekemisiä, kuten ALL-STARS tapahtumat tai RAPBATTLET ??? ja monet muut pienet tapahtumat, joissa pääset näyttämään taitosi eri osa-alueilla. Liigaottelut ovat se kerma, jota sinun on pakko maistaa.

2. Harjoitusottelut

Joukkuepelit sopivat hyvin kaveriporukalle, jos haluaa tai ei halua pelata tiettyjen ihmisten seurassa. Uskoisin että peeloilua ja paskaa käytöstä joukkuepeleissä on vähiten. Joukkuepeleissä voi treenata 3v3, 4v4 tai jopa 5v5 pelimuodolla, joten sinun lisäksi tarvitset vain kaksi hyvää kaveriasi sieltä Facobookista tai jostain pelaamaan. Hyvät lämmöt ja harjoittelut esim. liigapelejä varten. Myös seuraamalla toisten otteluita voi oppia jotain uutta, mitä ei välttämättä itse olisi keksinyt.

3. Autoplay sekä "regi"

Autoplay tunnetaan kiekossa yleisesti huonosta käytöksestä, toki sitä muuallakin on mutta autoplayssa kuitenkin eniten. Tämä taas johtuu siitä, että autoplayssa tähdistä tai rankingista pelaavat pelaajat suivaantuvat ja hermostuvat ja suuttuvat jne. Virheitä ei saa tulla jos haluat positiivista kommenttia kanssapelaajilta. Jos pääsi on kylmänviileä ja haluat olla ranking-listan ykkönen, niin autoplay sopii sinulle erittäin mainiosti. Jos taas haluat vain nopeasti tasaista peliä, niin suosittelen vetämään chat-ruudun alas ja pelailemaan ilman mitään kommunikointia kenenkään kanssa. Ainakin oma peli-ilo säilyy näin :D.

Training reg taas puolestaan tunnetaan tilastojen saalistuspaikkana. Jos haluat itsellesi makeat 1000000000+50000 +3994400 tilastot, niin regi on sua varten. Ja jos olet aloittelija niin joudut regissä 100% varmuudella hunttereiden vastapuolelle, jotka haluavat vain tehoja ja plussaa. Suosittelen poistumista beginners huoneeseen, koska siellä kehityt paremmin itsesi tasoisten seurassa kuin eliitti hunttereiden joilta kiekon riistäminen tuntuu välillä mahdottomalta. Jos taas haluat kavereidesi kanssa pelata samalla puolella välittämättä tehoista, niin se taitaa olla heti joukkuepelejen jälkeen paras paikka sille. Katsomossa voit rupatella niitä näitä erilaisten ihmisten kanssa (huom. trolleja on paljon).
Mainos

Created by: aksu Created on: 2013-06-29 11:56:14 Read times: 2317