Foorumit

Loppu häämöttää
Created by: lätty Created on: 2013-06-28 04:32:30 Read times: 13399
Pages: [1]   2   3  
lätty
Juventus



Date: 2013-06-28 04:32:30
Varmaan suurin osa kiekon pelaajista huomannut, että foorumeilla näkyy usein kirjoituksia kiekon nykytilasta ja muuta. Totuus on että foorumeilla kirjoittelulla ei saavuteta mitään, asialle täytyy tehdä jotain. Valitettavasti kovin monella löytyy tähän ideoita ja toivomuksia, mutta kukaan ei ota asiaa hoitaakseen.(eikä siihen vain yksi henkilö riittäisi)! Muutama päivä takaperin luin Samilan kirjoituksen Kiekkoliigan sivuilta(http://kiekkoliiga.net/paitsio/?id=554) ja siinä oli nostettu asioita hyvin esille. Ennen kiekko oli paljon asiallisempaa, ja kaikki olivat kavereita. Aloittelijoita neuvottiin, jopa autettiin. Nykyään kaikki luulee olevansa parhaita(ainakin autoplayn puolella), pelaajisto katoaa. Uusia pelaajia on melkein mahdoton saada, sillä he karkaavat pelistä ensinmäisen autoplayn jälkeen. Jos et ole jo kokenut pelaaja saat varmasti karua tekstiä, mm. vi**n pa**a, hom* mee v****un ym. Joskus olen myös nähnyt jonkun sanovan, että tapa pask* ittes. Näitä asioita ei voi kukaan korjata yksin, eikä muutaman henkilön ryhmäkään. Muutamien päivien bannit ei ratkaise mitään, mutta huonona puolena on että kovemmat rangaistukset vievät vielä lisää pelaajistoa. Löytyy kiekosta vielä kivoja herroja, mukavia juttukavereita ja asillisuuttakin välkkyy koloista. Mutta... nämä ovat todella harvoja pelaajia, suurin massa on ''jonneja'', huutelevat jatkuvasti ja pilaavat toisten pelejä. Henk.kohtaisesti ihmettelen tälläistä, saako jotkut sairasta mielihyvää netissä huutelemisesta? Toivon että ei! Miksi sitte näin tehdään..? En tiedä, tietääkö kukaan? Edes itse huutelija? Nyt olisi aika nostaa kiekko taasen pinnalle, olla kiva muille. Ole edes ystävällinen, anna mahdollisuus pelata! Osasitko itse ensinmäisillä pelikerroilla?(et) :). Onko kiukun nieleminen nettipelin takia niin vaikeaa? Tässä on monia kysymyksiä vailla vastauksia.


Tein tämän kirjoituksen siksi, että kaikki ajattelisivat kiunka pienestä tämä kaikki on kiinni! Kaikki pitävät huolen että oma suu pysyisi kiinni turhista huuteluista.
Mutee
Aurinkolaulu



Date: 2013-06-28 08:15:40
Ainakin itse sain sellaisen käsityksen, että Samilan kirjoitus tarkoitti pääasiassa Kiekkoliigapelaajien käytöstä. Vaikka nettikulttuuri onkin huonontunut vuosien varella niin se ei silti poista sitä faktaa, että huonoa käytöstä ja aloittelijoiden haukkumista on ollut aina. Hyvänä esimerkkinä toimii vuonna 2006 poistettu /kick-järjestelmä, jonka tarkoituksena oli antaa pelaajille mahdollisuus potkia trainingeista häiriköivät ja esim. omia maaleja tekevät pelaajat. Vuoden sisällä noin 1500 pelaajalle annettiin nokick turhien kickien takia.
Anonymous



Date: 2013-06-28 15:12:58
Niin totta exel :D Aina vaa puhutaa tästä ikinä tehä mitää sen etee. Näit kirjotuksii nähny varmaa kymmene kaikis vaa puhutaa asiasta. Juu kyl seki voi auttaa asiaa mut nyyyy vois tehä jotai kyl jo!
kaa
Wanhainkodin Munkki



Date: 2013-06-28 15:30:47
Lisää aktiivisia, luotettavia ja armottomia moderaattoreita valvomaan toimintaa!
Anonymous



Date: 2013-06-28 16:08:36
Itse uskon, että epäasiallisuudella ei ole niin suuri merkitys uusien pelaajien aloittamisen kannalta, koska ainakin itse muistan kun noviisina (2007) sai joka päivä kuulla valitusta yms, mutta siitä sai vaan tavallaan lisää motivaatiota kehittyä paremmaksi pelaajaksi. Muutenkin tuntuu, että muutama vuosi sitten meno oli epäasiallisempaa, toki silloin oli paljon enemmän pelaajiakin.

Niinkuin monissa muissa foorumeissä on jo sanottu, niin suurempi mainonta tälle pelille saattaisi nostaa taas pelaajistoa.
Anonymous



Date: 2013-06-28 18:46:46
Edited: 2013-06-28 19:00:39
Jätän tämän vain tänne:

oindex.fi/listing/site/stats/kiekkotk/kaynnit/25/2012/25/2013/

Pohjois-Amerikan serverihän on kuihtunut ihan täysin. Myisivät Pynnöset vaikka tän pelin mielummin. Kiekko romahti ylläpidon poissaoloon ja käyttäjien jonneiluun. Näin sen jo muutama vuos sitten, ei jaksanu kiinnostaa sit hirveesti.

Edit: Ai niin, unohtu sanoa pelaajakunnan konservatiivisuus. Se puolestaan johti siihen, että ylläpitoa ei enää kiinnostanut kuunnella jatkuvaa valitusta jokasen päivityksen (tai päivitysyrityksen) jälkeen.
Anonymous



Date: 2013-06-28 18:53:07
tarvitaa vähä swag ja yolo nii eiköhän homma lähe pyörii
laspa
Manhattan



Date: 2013-06-29 10:52:38
Totta, joku saisi tehdä aloittelijoille suuntautuneita jengejä jossa he saisivat kehittyä rauhassa oman tasosten seurassa.
Oly
Teräskiekko



Date: 2013-06-29 12:13:31
bebbe wrote:
Totta, joku saisi tehdä aloittelijoille suuntautuneita jengejä jossa he saisivat kehittyä rauhassa oman tasosten seurassa.


Eivätkö aloittelijat itse voi nykyään sitten enää tehdä joukkueita ja värvätä itse pelaajia?

Ontopic: Good text. Nimenomaan toimintaa. Itsekin toimisin jos olisi idea jonka myös pystyisi toteuttamaan. Jokainen voi ideoida uusia keinoja ja yrittää toimia niiden kanssa. Oma ehdotus: Miten olisi addressit.fi vai mikä se sivu oli ja kiekkopelaajien kesken tehtäisiin addressi kiekon johdolle (jouko, Mikko). Addressin aije pitäisi olla sellainen joka saisi johdon myös toimimaan. Ehdotuksia
laspa
Manhattan



Date: 2013-06-29 13:50:30
^^ loistava idea!
Ratakses
Anaheim Mighty Ducks



Date: 2013-06-29 18:05:46
mie lopetan näitten kirjotusten lukemisen aina siihen kohtaan jossa sanotaan että ennen vanhaan kiekossa oli asiallisempi meininki. Jyrkästi eri mieltä, ihann eri syist johtuu pelaajien vähyys. Paras peli tho
Anonymous



Date: 2013-06-29 22:33:18
exel wrote:
  Ennen kiekko oli paljon asiallisempaa, ja kaikki olivat kavereita. Aloittelijoita neuvottiin, jopa autettiin.


Kiekko on ollu asiatonta Alkupäivistä lähtien, joka pelissä on vähintään 1-2 Ylimielinen Jonne joka ei osaa muutakun aukoa päätään
Anonymous
-3, kielenkäyttö/roskaa


Date: 2013-06-29 22:34:08
Kiekko on raiskattu
Anonymous



Date: 2013-06-30 23:44:09
Oly wrote:
bebbe wrote:
Totta, joku saisi tehdä aloittelijoille suuntautuneita jengejä jossa he saisivat kehittyä rauhassa oman tasosten seurassa.


Eivätkö aloittelijat itse voi nykyään sitten enää tehdä joukkueita ja värvätä itse pelaajia?

Ontopic: Good text. Nimenomaan toimintaa. Itsekin toimisin jos olisi idea jonka myös pystyisi toteuttamaan. Jokainen voi ideoida uusia keinoja ja yrittää toimia niiden kanssa. Oma ehdotus: Miten olisi addressit.fi vai mikä se sivu oli ja kiekkopelaajien kesken tehtäisiin addressi kiekon johdolle (jouko, Mikko). Addressin aije pitäisi olla sellainen joka saisi johdon myös toimimaan. Ehdotuksia



^^ jotai tollast vois auttaaki
pasi851



Date: 2013-07-01 22:16:02
Haukun aloittelijoita, koska se on ainoa tapa, jolla hekin oppivat pelaamaan. If you can't stand the heat stay out of the fuckin' kitchen.
Anonymous



Date: 2013-07-01 22:50:10
Mahdollisuus piilottaa ap-tähdet vois olla hyvä juttu.
Anonymous



Date: 2013-07-02 12:28:21
Porukkaa lähti ihan kiitettävästi sen myötä kun ei voinut pelata useampaa peliä kerralla.
Anonymous



Date: 2013-07-10 15:01:36
Mun mielestä voisi samantien palauttaa kiekkoon tietyt " bugit" ja kikat jotka aikanaan otettiin pois ( 2007-08?) Toivat paljon enemmän touhuttavaa kuin jalkakynän spämmi ja armoton lavan heiluttaminen. Myöntäkää pois, kiekosta puuttuu tänä päivänä jotain muutakin kuin herrasmiehet;)?

Itse muistan kun aloittelin kiekon siinä 05- loppupuolella, peli oli todella kiintoisa ei pelkästään sen takia että pääsee kavereiden kanssa harjoittelemaan ja kehittymään, vaan se että kiekossa pystyi tekemään jos mitäkin hauskaa kikkaa( toki vaati hiukan harjoittelua). Kiekkoa tahdottiin viedä realistisempaan suuntaan, mutta samalla suuri osa hassuttelusta lähti...

  Jos aloittaisin nyt kiekon ensimmäistä kertaa elämässäni, en varmasti olisi jäänyt yhtä pahasti koukkuun ilman kaikkia niitä hauskoja kikkoja mitä voi oppia.


  En tosiaan edes muista kaikkien kikkojen ja "bugien" nimiä.. Mutta varmasti vanhat muistaa ;) MISS; Xiit-passi, 5-kikat, jedi(t)ja vanhat kunnon ooketukset<3 Olihan niitä muitakin, mutta unholaan ovat menneet ;(



Muistan että näistä oli aikanaan jotain forumsotaakin ehkä? Aikansa veteraanipelaajat valittelivat että "noboista on liikaa vastusta ilman skillii " Mutta samapa tuo.. Kiekko vähemmän realistiseen suuntaan ja hauskat takaisin!:)



Mutta joo.. Kylhän se kun on tässä kerran pari kuukaudessa käyny ap:ta vetämässä niin kyllä huomaa että aina on joku ylä-astelainen aknenaama vinolippiksensä kanssa provosoimassa yhteisöä.. Enempi moderaattoreita saattaisi toki helpottaa, päivän mutet sillon tällön voisi pistää miettimään.
Anonymous



Date: 2013-07-10 15:57:24
Kyllä sitä ennen oli mielestäni asiallisempaa toimintaa, kun tämän pelin aloitin, vaikkakin Ratakses sanoikin päinvastoin. Itse sain ainakin opetusta kädestä pitäen muilta pelaajilta. Hauskaa oli myös se kaikki "noviisit" pistivät hätäsen syötön heti, kun kiekon sai. Nykypäivänä nämä "jonnet" luulevat itsestään liikoja.

Mutta tosiasia on kuitenkin se, että jokainen peli vanhenee ja innostus lakkaa kullakin. Tähänkään peliin ei valitettavasti paljon enään voi päivityksiä tehdä, jotta se pyritään pitämään melko samanlaisena. Samanlaisen käsityksen voi ottaa näistä NHL -pelisarjoista, jossa odottaa niitä uusia päivityksiä seuraavassa NHL:ssä ja kun sitä vanhaa on pelannu vain puoli vuotta. On siihen siis jo kyllästynyt ja tahtoo jotain uutta.
Anonymous



Date: 2013-07-10 16:29:43
Itte muutamaa asiaa miettiny.. En tiedä sitten onko kuinka hyviä/tarpeellisia.

      Uusille pelaajille alkuun joku tutorial tmv missä näytetään, miten laukaistaan yms. perusasiat ja juuri rekisteröityneille käyttöön vaikka harkkahuone beginners-veskareilla. Voisi auttaa monia pelaajia, kun saavat itse nähdä, miten lauotaan ja sen jälkeen itse harjoitella sitä.

      Tämä ei taida ihan pelaajien välityksellää onnistua, tarvittaisiin kiekon ylläpidon toimintaa. Uskoisin kuitenkin, että voisi auttaa, kun eivät ensimmäisenä mene autoplayhin haukuttavaksi, kun tuskin tietävät, miten lauotaan.
Oly
Teräskiekko



Date: 2013-07-11 16:03:43
Edited: 2013-07-11 16:05:08
myzz wrote:
Itte muutamaa asiaa miettiny.. En tiedä sitten onko kuinka hyviä/tarpeellisia.

      Uusille pelaajille alkuun joku tutorial tmv missä näytetään, miten laukaistaan yms. perusasiat ja juuri rekisteröityneille käyttöön vaikka harkkahuone beginners-veskareilla. Voisi auttaa monia pelaajia, kun saavat itse nähdä, miten lauotaan ja sen jälkeen itse harjoitella sitä.

      Tämä ei taida ihan pelaajien välityksellää onnistua, tarvittaisiin kiekon ylläpidon toimintaa. Uskoisin kuitenkin, että voisi auttaa, kun eivät ensimmäisenä mene autoplayhin haukuttavaksi, kun tuskin tietävät, miten lauotaan.

Myzzin idea on hyvä! Tutorial kiekkoon! Esim. Kun rekisteröi tunnuksen ja ensimmäisen kerran kirjautuu sisään niin tulee kysymys: "Haluatko mennä tutorialin vai et?"
Ja harjoittelumahdollisuus beguveskoille puolel kentällä ois hyvä niinku ennen vanhaa joskus oli. Iha muutama v sitten viel? Nykyään ei nuolen kohdalta enää löydy... Minne katosi siis vanha "Harjoittelu" kohta pelaa kiekkoa linkin vierestä nuolen kohdasta? Vai ajateltiinko tässäkin vain rahaa että pelaajat ostaisivat paremmin tehokäyttäjän jossa harkkapalvelu on... Pliis!!
snidi
Anaheim Mighty Ducks



Date: 2013-07-11 23:14:50
Oly wrote:
myzz wrote:
Itte muutamaa asiaa miettiny.. En tiedä sitten onko kuinka hyviä/tarpeellisia.

      Uusille pelaajille alkuun joku tutorial tmv missä näytetään, miten laukaistaan yms. perusasiat ja juuri rekisteröityneille käyttöön vaikka harkkahuone beginners-veskareilla. Voisi auttaa monia pelaajia, kun saavat itse nähdä, miten lauotaan ja sen jälkeen itse harjoitella sitä.

      Tämä ei taida ihan pelaajien välityksellää onnistua, tarvittaisiin kiekon ylläpidon toimintaa. Uskoisin kuitenkin, että voisi auttaa, kun eivät ensimmäisenä mene autoplayhin haukuttavaksi, kun tuskin tietävät, miten lauotaan.

Myzzin idea on hyvä! Tutorial kiekkoon! Esim. Kun rekisteröi tunnuksen ja ensimmäisen kerran kirjautuu sisään niin tulee kysymys: "Haluatko mennä tutorialin vai et?"
Ja harjoittelumahdollisuus beguveskoille puolel kentällä ois hyvä niinku ennen vanhaa joskus oli. Iha muutama v sitten viel? Nykyään ei nuolen kohdalta enää löydy... Minne katosi siis vanha "Harjoittelu" kohta pelaa kiekkoa linkin vierestä nuolen kohdasta? Vai ajateltiinko tässäkin vain rahaa että pelaajat ostaisivat paremmin tehokäyttäjän jossa harkkapalvelu on... Pliis!!


tutorialille -b! todella hyvä idea
Anonymous



Date: 2013-07-11 23:47:29
Edited: 2013-07-12 00:29:23
Nostetaan esille ei niinkään asiallisuuteen ja käytökseen liittyvä ajatus;

Paras ja tehokkain keino uusien pelaajien haalimiseksi olisi mainonta vieläpä siten että kohderyhmä sen huomaisi!

Miettikää tilanne jossa esim. Kytiksen Dream-kiekkovideosta otettaisiin pätkiä ja siihen yhteyteen hyviä repliikkejä taustalle. Kaiken kukkuraksi Kiekko.tk - Ilmainen moninpelattava internet-jääkiekko peli HUH! ilmainen peli.. moninpelattava (siis voinko pelata kamujen kanssa muutakin kuin Battlefieldiä, koska me tykätään jääkiekosta, mutta varaa ei koskaan ole oikeaan harrastukseen ollut ja änäri tulee jo korvista) Ja kuinka monta ilmaista moninpeliä Suomalaiset ylipäänsä on kehittänyt tällä "formaatilla"? / Suosi kotimaista?

Pointtina siis että kiekko.tk:n mainonta on lopetettu lähes kokonaan, kulta-aikoina oli juttua Pelit-lehdessä ja vaikka missä. Voihan mainontaa olla muukin kuin TV-mainonta, mutta tunnetusti se on tehokkainta. Toki tämä vaatii euroja, mutta uusien pelaajien myötä uskon että moni tilaa vip-jäsenyyden ja muita lisäpalveluja jolloin tämä voisi maksaa itsensä takaisin. Onko tämä liian suuri riski ?

Olisihan se hienoo jos maikkarilla pyörisi kiken oma tv-spotti ;).

-friz

EDIT: Maikkarin sivuilta mainontahinnastoa;

KOHDERYHMÄ KOKO DAYPART CPT-hinta CPP-hinta

15-34 -vuotiaat 1 341 000 Prime 67,8 909,20
                                                                        Off-prime 44,2 592,72

Hinnat 30s mainospätkälle,

Daypart Ma-su
Prime klo 18.00 - 23.29
Off Prime klo 23.30 - 17.59

CPT-hinta = Cost per thousand, eli mainoskampanjan tai yksittäisen median kustannukset jaettuna kontaktien määrällä.
CPP-hinta = mainoskampanjan tai yksittäisen median hinta

Myynnissä 1.1. - 3.11.2013.

P.S. Hinnasto vain todellisen mainostamisen havainnollistamiseksi. Toki otettava huomioon materiaalien tekoon menevät kustannukset.
lätty
Juventus



Date: 2013-07-12 06:54:56
syanidi wrote:
Oly wrote:
myzz wrote:
Itte muutamaa asiaa miettiny.. En tiedä sitten onko kuinka hyviä/tarpeellisia.

      Uusille pelaajille alkuun joku tutorial tmv missä näytetään, miten laukaistaan yms. perusasiat ja juuri rekisteröityneille käyttöön vaikka harkkahuone beginners-veskareilla. Voisi auttaa monia pelaajia, kun saavat itse nähdä, miten lauotaan ja sen jälkeen itse harjoitella sitä.

      Tämä ei taida ihan pelaajien välityksellää onnistua, tarvittaisiin kiekon ylläpidon toimintaa. Uskoisin kuitenkin, että voisi auttaa, kun eivät ensimmäisenä mene autoplayhin haukuttavaksi, kun tuskin tietävät, miten lauotaan.

Myzzin idea on hyvä! Tutorial kiekkoon! Esim. Kun rekisteröi tunnuksen ja ensimmäisen kerran kirjautuu sisään niin tulee kysymys: "Haluatko mennä tutorialin vai et?"
Ja harjoittelumahdollisuus beguveskoille puolel kentällä ois hyvä niinku ennen vanhaa joskus oli. Iha muutama v sitten viel? Nykyään ei nuolen kohdalta enää löydy... Minne katosi siis vanha "Harjoittelu" kohta pelaa kiekkoa linkin vierestä nuolen kohdasta? Vai ajateltiinko tässäkin vain rahaa että pelaajat ostaisivat paremmin tehokäyttäjän jossa harkkapalvelu on... Pliis!!


tutorialille -b! todella hyvä idea



Myzzin idea olisi kyllä hyvä! Kuten Oly mainitsi niin sen pitäisi olla vapaaehtoinen. En kyllä ymmärrä miksi porukka ei käyttäisi ilmaista opastusta/harkkaa. Myös tämä ''Harjoittelu' kohta oli ennen hyvä ja toimiva. Jos se otettiin pois rahan takia, että useammat tilaisivat tehokäyttäjän se oli huono ratkaisu. Kaveri/veli tai kuka tahansa muu voisi saada kipinän peliin kun näyttäisit hänelle ILMAISEN harjoittelu paikan. Ja mikäli siitä syttyy kipinä peliin olen varma että hän rekisteröityy eikä tyydy vain harjoittelun lätkimiseen.

Toivottavasti Wyzzin tutorial idea otettaisiin käyttöön!
Anonymous



Date: 2013-07-12 10:35:37
Tuo "Tutorial" vaikuttanee ihan mahdolliselta ja kyllähän tuo toimisi. Mutta mitä frizzy jo sanoikin, niin ei tänne kukaan eksy, ilman että jonkun kaveri on kyseistä peliä mainostanut. En ole missään edes törmännyt, että tästä pelistä mainostetaan, saatika keskustellaan. Tuo TV -mainos on ehkä pienoinen överi, en usko semmoisen tapahtuvan, vaikka siellä on muuan Candy Crush Sagatkin pyörinyt.

Kysymys kuuluukin, Miten saadaan näitä nuorempia pelaajia houkuteltua pelaamaan kiekkoa?
Anonymous



Date: 2013-07-12 12:43:52
adetti wrote:
Tuo "Tutorial" vaikuttanee ihan mahdolliselta ja kyllähän tuo toimisi. Mutta mitä frizzy jo sanoikin, niin ei tänne kukaan eksy, ilman että jonkun kaveri on kyseistä peliä mainostanut. En ole missään edes törmännyt, että tästä pelistä mainostetaan, saatika keskustellaan. Tuo TV -mainos on ehkä pienoinen överi, en usko semmoisen tapahtuvan, vaikka siellä on muuan Candy Crush Sagatkin pyörinyt.

Kysymys kuuluukin, Miten saadaan näitä nuorempia pelaajia houkuteltua pelaamaan kiekkoa?



Tuo tv-mainos oli lähinnä havainnollistamista varten. Jos mietitään realistisesti niin ei varmaan pahana olisi iltalehden tms. suurien silmien alla luettavat sivut ja niiden mainostilat.

Harmittaa hieman että kukaan ei eksy tänne luomaan uusia tuttavuuksia ja saamaan koko "kikeuran" kestäviä pelikavereita. Ehkä liikaa luotetaan puskaradioon, joka toimi ennen kyllä. (?) Ilman mainostusta ei tuu kyllä tulostakaan. Vähän voisi siihen laittaa resursseja, jotta saataisiin uuteen loistoon hyvä peli!

Tutorialle iso vihreä valo!
Kandji
Internazionale



Date: 2013-07-12 12:53:51
Sellaset mainokset ois jees mitkä tulostettais ja käytäis jakamas kotikaupungin ilmotustauluille tms.
Sit vaa tänne postailtais kuvia et olis oikeesti jaettu tai muuta vastaavaa.
Friistail
Löysät Bois



Date: 2013-07-12 13:41:37
Edited: 2013-07-12 13:42:33
Kiekon kävijämäärä laskee sen takia että jouko ei oo pitkää aikaa tehnyt asioita sen eteen että pelaajia tulisi lisää, uusi appletti tuli mutta kuka sitä halus? pitäis kuunella niitä pelaajia siinä asiassa mitä tähän peliin halutaan.

En tiedä että onko Jouko luovuttanut kiekon suhteen vai onko hänellä joku projekti menossa että lähiaikoina tulisi pommiuutinen että tulisi uudistuksia ja mainontaa jne. Toivon sitä mutta en usko siihen, jos Jouko:lla on mennyt into hoitaa tän pelin kulkua sen pitäis myydä alle 50% tästä pelistä jollekkin kumppanille (mielellään ulkomaalaiselle) jolla on varaa tän pelin mainontaan ja kyvyt ja aika pelin kehittämiseen ja sen lisäks kuuntelee Joukon mielipiteitä tän pelin suunnasta, jos jollekki isolle firmalle myis koko pelin nii tää olis aika pian änäri.
Jezik
Aurinkolaulu



Date: 2013-07-12 13:54:27
Täällä on nyt kirjoiteltu Tutorialista aloittelijoille sekä mainonnasta, jotka todella ovat hyviä ideoita, kannatan!

Mutta miten nämä saadaan alkuun? Veikkaisin että jouko saa tutorialin koodattua kuntoon, ja lisäksi sen ilmaisen harjoitteluhuoneen alkuun.

Kuitenkin. Miten saada tämä ilmainen harkkahuone toimimaan? Mistä kiekon serverit tietävät pelaajan olevan uusi ja antaa ilmaisen harjoitteluhuoneen vain uusille pelaajille?
  Vai tarkoititteko että practise-room olisi ikuisesti ilmainen? En usko joukon suostuvan tähän, menettäisihän hän melkoiset määrät rahaa. Mutta
onnistuisiko esimerkiksi kuukauden ilmainen practise-room jonkun ip-osoitteen kautta? Tarkoitan tällä että jokaisella ip-osoitteella on ensimmäistä kertaa rekisteröityessä kuukauden ilmainen harjoitteluhuone jossa voivat harjoitella pelaamaan.

En tiedä puhunko täyttä sontaa, mutta jotain on tehtävä :D
Anonymous



Date: 2013-07-12 16:08:59
Jezik wrote:
Täällä on nyt kirjoiteltu Tutorialista aloittelijoille sekä mainonnasta, jotka todella ovat hyviä ideoita, kannatan!

Mutta miten nämä saadaan alkuun? Veikkaisin että jouko saa tutorialin koodattua kuntoon, ja lisäksi sen ilmaisen harjoitteluhuoneen alkuun.

Kuitenkin. Miten saada tämä ilmainen harkkahuone toimimaan? Mistä kiekon serverit tietävät pelaajan olevan uusi ja antaa ilmaisen harjoitteluhuoneen vain uusille pelaajille?
  Vai tarkoititteko että practise-room olisi ikuisesti ilmainen? En usko joukon suostuvan tähän, menettäisihän hän melkoiset määrät rahaa. Mutta
onnistuisiko esimerkiksi kuukauden ilmainen practise-room jonkun ip-osoitteen kautta? Tarkoitan tällä että jokaisella ip-osoitteella on ensimmäistä kertaa rekisteröityessä kuukauden ilmainen harjoitteluhuone jossa voivat harjoitella pelaamaan.

En tiedä puhunko täyttä sontaa, mutta jotain on tehtävä :D


Tuolla pääsivun alalaidassa on "Siirry harjoittelemaan" painike. Toimiiko? Itse en ole sinne koskaan päässyt Java ongelmien vuoksi..
      En usko, että ilmainen harkkahuone beginners veskareilla tekee koloa kenenkään lompakkoon. Varsinkin, jos sillä voidaan parantaa uusien pelaajien ensikosketusta kiekkoon ja sitäkautta saada lisää pelaajia. Kokeneemmat pelaajat todennäköisesti harjoittelevat mielummin kunnon veskareille, kun beguveskoille :D

      Tuosta mainonnasta tuli mieleen, että eikös facebookkiinkin pysty nykyään laittamaan mainoksia?
Mainos

Created by: lätty Created on: 2013-06-28 04:32:30 Read times: 13399
Pages: [1]   2   3