Foorumit

Uusi VIP-palvelu: Kiekkotekstari
Created by: jouko Created on: 2007-04-05 19:51:27 Read times: 35063
jouko
Valmiusjoukot



Date: 2007-04-05 19:51:27
Kiekkotekstari-palvelulla voit lähettää tekstiviestejä suoraan muiden Kiekko.tk-pelaajien kännykkään. Näin voit pitää yhteyttä pelikavereihin vaikka he eivät ole koneen ääressä, eikä sinun tarvitse kertoa puhelinnumeroasi kenellekään Kiekko.tk:ssa.

Viestien vastaanotto on ilmaista. Tämä edellyttää, että vahvistat kännykkänumerosi kiekko.tk:ssa. Numeroksesi asetetaan se puhelinnumero, josta sinulle on viimeksi tilattu pelimerkki tekstiviestillä, jos vastaat ruudulle tulevaan kyselyyn "kyllä". Kysely tulee ruutuun aina, kun olet tilannut pelimerkin tekstiviestillä.

Voit halutessasi estää tai sallia Kiekkotekstarien vastaanoton Omat tiedot -sivulla.

Viestien lähetys tapahtuu painamalla halutun pelaajan tilastosivulla "Lähetä tekstari". Nappi on note-napin vieressä, mikäli kyseinen pelaaja on vahvistanut kännykkänumeronsa ja viestien vastaanotto on päällä Omissa tiedoissa. Yhdellä pelimerkillä saat lähetettyä kuusi tekstiviestiä. Lähetyssivulla oleva viestilaskuri näyttää montako viestiä sinulla on käytettävissä.

Viestin vastaanottaja ei näe lähettäjän puhelinnumeroa, vaan ainoastaan Kiekko.tk-tunnuksen allekirjoituksena.

Samalle viestille voi laittaa useampia vastaanottajia välilyönneillä eroteltuna. Sama viesti lähtee tällöin kaikille ja viestilaskuria vähennetään jokaista vastaanottajaa kohti erikseen.
Mainos

Created by: jouko Created on: 2007-04-05 19:51:27 Read times: 35063