Foorumit

Kiekko.tk prime-time
Created by: Anonymous Created on: 2018-04-30 16:06:39 Read times: 6319
Anonymous



Date: 2018-04-30 16:06:39
Hyviä vappuvilskeitä vaan joka iikka,

Hetken mielijohteesta päätin kaivaa virtuaalisen mustepulloni, dipata sulkakynäni sinne ja raapustella foorumille mieltäni askarruttavasta asiasta. Samalla haluaisin myös aktivoida teitä.

Viime viikkoina on tullut palattua pelin pariin useempaan otteeseen monen vuoden tauon jälkeen. Ajoittain on tullut jopa useamman päivän putkia, jolloin selaimen url-kenttään on tullut naputeltua kiekko piste teekoo, joka nykyään ilmeisesti vaihtuu automaattisesti tv-päätteiseksi. Monesti kun loggaan sisään tänne ja navigoin Pelaajat-välilehdelle, verkkokalvoilleni piirtyy teksti ''89 rekisteröitynyttä pelaajaa paikalla''. Valehtelematta vain harvoilla kirjautumiskerroilla markan raja on mennyt rikki. On sanomattakin selvää, että pelaajakatoa on tapahtunut kultavuosiin verrattuna moninaisista syistä johtuen, mutta sitä en halua nyt alkaa märehtiä.

Sen sijaan haluaisin kuulla teiltä, aktiivisilta Kikelandian kansalaisilta, että jos on kyseessä minun kaltainen satunnaispelailija, joka nostalgiapärinöissään haluaa publalle tulla pelaamaan regiä tai autoplayta, niin milloin kannattaa tulla peleille? Onko se kuuluisa perjantai ilta kello 20:00, kuten television prime-time (joka tosin voidaan todeta edesmenneeksi tänä suoratoistopalvelujen kulta-aikana), vai jokin muu ajankohta?

Mainitsin haluni aktivoida teitä. Voitaisiinko yhdessä tähän topiciin heittää ajatuksia, mitkä voisi olla ne parhaimmat ajankohdat, päivät ja kellonajat, jolloin tänne kannattaisi tulla pelailemaan.

Samalla voitaisiin jokainen muistuttaa niitä kavereita, jotka ovat joskus viihtyneet tämän pelin parissa ja heittää heille, että ''Hei kikessä pystyy palauttamaan vanhan nimimerkin, jos se on ehtinyt jo poistua. Muistatko miten väännettiin sillon tiimimatseja rängit silmissä tai istuttiin laneissa katsomassa Kytiksen väsäämiä Tenkrat-pätkiä tai Dreams-kiekkoleffaa. Tai Suomi-Hollanti maaottelua. Tai filosofoitiin eksistentiaalikysymystä oripään suhteen. Pitäskö käydä höntsäilemässä parit pelit illalla?

Täytyy toivoa, että Fortniteä tai muita konsolipelejä hiessä hakkaavat ex-kiekkoilijat saadaan takaisin tänne, kuningaspelin pariin. Ehkä me yhdessä onnistumme saamaan jokusen näistäkin kavereista löytämään muistot, joita tähän Allmighty Joukon luomaan indiepeliin liittyy.

-J
Mos
PePo



Date: 2018-04-30 18:30:33
Arki-illat jos ei oo sen enempää oikeeta urheiluilua telkkarista ja sunnuntai-ilta, la ja pe aika kuollutta
Mainos

Created by: Anonymous Created on: 2018-04-30 16:06:39 Read times: 6319