Foorumit

Ongelma pelaamisen kanssa
Created by: Spears Created on: 2015-06-04 16:08:52 Read times: 18222
Spears
Bull's Hit



Date: 2015-06-04 16:08:52
Edited: 2015-06-16 15:12:19
Tässä on nyt viimeaikoina esiintynyt melko kiusallista ongelmaa itellä.

Kuvaus:
Satunnaisin väliajoin pelaamisen yhteydessä ping nousee noin 400-3000 hujakoille suunnilleen 20sekunnin ajaksi. Mitään tarkkaa aikaväliä noille piikeille ei ole mutta tapahtuu 1-4 kertaa pelin aikana.


Vika on todettu, että se on yhteydessä joten älkää neuvoko etsimään koneesta pelaamiseen liittyviä ongelmia vaan se on yhteydessä, sillä useammalla koneella on testattu pelata ja kaikissa todentuu sama ongelma. Toisella yhteydellä pelatessa ei ole mitään ongelmaa. Käytössäni on Soneran 10meganen ja nopeustestit antavat ihan oikeita tuloksia.

Mielenkiintoiseksi tässä tekee sen, että samaa yhteyttä ei käytä kukaan muu kuin minä ja 8 pelatun vuoden aikana ei ole ollut minkäänlaisia ongelmia pelaamisen suhteen.

-Spears

edit. Ratkesi resetoimalla modeemin.
edit1: ylös.
Spears
Bull's Hit



Date: 2015-06-09 02:41:22
Noniin eli sama ongelma alkoi parin päivän jälkeen vaivaamaan uudelleen ja tuo modeemin resetoiminen ei toiminut enää. Meikältä on kaikki kortit ja oma osaaminen käytetty. Palkitsen toimivan ratkaisun.
Spears
Bull's Hit



Date: 2015-06-09 14:35:30
Lisätään vielä perään, että uutta modeemia en ala hankkimaan kun ei tämä peli kuitenkaan niin tärkeä ole. Netti toimii muuten ihan hyvin ja tarpeeksi nopeasti.
Mythology
Stuffed Animals



Date: 2015-06-09 19:58:13
Edited: 2015-06-09 19:59:43
Tähän olis kyl kiva kuulla ratkasuja, vaikka itellä vika onkin kyllä vähän erilainen. Itsellä on varmaan tuolta 7-8 vuoden takaa asti tullut 1-5 sekunnin lagipiikkejä joissa ukot menee seinistä läpi, näitä tulee 2-5 kertaa erässä.

Vuosien varrella on vaihtuneet osoite, kone pariinkin kertaan, ja modeemi, ja aina vaan jatkuu. Mitkään asetuspämppäilytkään ei oo auttaneet kiekon tai prosessienhallinnan puolella.

E: Ja tosiaan ikinä ei mitkään muut pelit tai systeemit pätki nykyäänkään, paitsi kiekko.
Anonymous



Date: 2015-06-16 18:57:20
Morjesta Spears ja Mythology.

Päätin tulla kertomaan tähän muutamia hyviä konsteja saada kiekko toimimaaan lagittomasti/pätkimättömäksi.

Askel 1
Puhdista tietokonettasi (mikäli koneessasi ei ole vikaa ja tiedät sen varmuudella niin ohita tämä askel) suosittelen poistamaan/lopettamaan turhat sovellukset kiekon pelaamisen ajaksi, jos esimerkiksi koneellasi on uTorrent tai joku muu torrent -ohjelma se kannattaa lopettaa. Myös evästeet, rekisterivirheet + selaushistoria on hyvä puhdistaa, ja oivana sovelluksena siihen toimii CCleaner, tässä linkki: http://www.piriform.com/ccleaner/download

Askel 2
Vanhemmilla ja myös uudemmilla koneilla tietty Firefox ja Java yhdistelmä toimii parhaiten, vaikkei ne olekkaan uusimmat päivitykset (tällä yhdistelmällä itselläni toimii lagittomasti puhelimen netti yhdistettynä tietokoneeseen). Ennen tätä kuitenkin joudut poistamaan muut Firefoxin versiot (jos koneellasi on firefox jo aiemmin ladattuna) ja kaikki muut java versiot. Pystyt poistamaan java versiot ja firefoxin ohjauspaneelista kohdasta "Lisää tai poista sovelluksia" eli tässä kohdassa jos olet katsomassa tätä foruumikirjotusta mozillalla, sulje se ja avaa Google Chrome tai joku muu selain. Tässä latauslinkki Mozilla Firefoxin versioon 3.5.19: http://filehippo.com/download_firefox/9762/
Tässä latauslinkki Java versioon 6u7: http://filehippo.com/download_jre_32/4378/

Tämä yhdistelmä on toiminut parhaiten joka ikisellä koneella/netillä mitä olen käyttänyt.

Muita konsteja:
Prioriteettikikka, eli tarkoituksena siirtää koneen suorituskyvyn maksimaalinen keskittyminen kiekko.tk applettiin. Avaa kiekon applet --> paina CTRL, Alt + Del --> Avaa sovellustenhallinta --> Paina prosessit --> Tässä kohdassa jos olet Chromella kiekossa sieltä löytyy "java.exe" jos olet noudattanut minun vinkkejä ja ladannut vanhemman Firefoxin sieltä löytyy "firefox.exe" --> Paina hiiren oikeanpuoleisella näppäimellä "firefox.exe" tai "java.exe" --> Muuta prioriteettia --> Suuri.

Mikäli prioriteettikikka toimii, niin se palautuu aina normaaliksi kun suljet kiekon, eli joka kerta kun avaat kiekon uudestaan muista suorittaa sama toimenpide.

Jos näillä konsteilla lagaaminen ei lopu, niin en välttämättä osaa auttaa.
Spears
Bull's Hit



Date: 2015-06-16 20:53:52
Kiitos vastauksesta, pitänee tutkia mahdollisesti tuota Askel 2 tarkemmin.

Itselläni on käytössä tällähetkellä javaversio 1.5.0 mikä on liian vanha Firefoxilla pelaamiseen joten käytän IEtä pelailuun Suurella prioriteetilla jonka olitkin jo maininnut tuossa. Kuitenkin samoilla asetuksilla peli toimii ihan normaalisti kun pelaan esimerkiksi kaverin luona niin vastaus ongelmaani ei ihan suoraan viittaa siihen.

Ilmoittelen tähän ketjuun lisää jahka olen kokeillut tuota vaikka oman järjen mukaan sen ei pitäisi muuttaa mitään kun kyse on verkko-ongelmasta
Mainos

Created by: Spears Created on: 2015-06-04 16:08:52 Read times: 18222