Foorumit

Kiekko ja Kiekkoliiga tiivistävät yhteistyötään
Created by: jouko Created on: 2015-04-30 22:33:21 Read times: 20995
jouko
Valmiusjoukot
+1


Date: 2015-04-30 22:33:22
Erinäiset liigat, turnaukset ja tapahtumat ovat tuoneet peliin runsaasti arvokasta sisältöä ja mielenkiintoa vuosien varrella. Näistä toimijoista suosituin ja kestävin on eittämättä ollut Kiekkoliiga, joka on toiminut pelaajien toimesta jo yli 10 vuoden ajan. Kiekko ja Kiekkoliiga tiivistävät nyt yhteistyötään, minkä seurauksena Kiekkoliigasta tulee Kiekon virallinen liiga.

Miksi?

Pidempään pelanneiden keskuudessa liiga-ansiot ovat jo kauan olleet arvostetuinta valuuttaa. Yhteistyön myötä Kiekkoliigan saavutuksia, pisteitä ja muita merkintöjä voidaan näyttää tulevaisuudessa myös pelaajien ja joukkueiden tilastosivuilla. Kiekkoliigamenestys tulee näin olemaan yhä keskeisempi menestyksen mittari ja Kiekko pyrkiikin ohjaamaan jokaista pelaajaa ja joukkuetta kohti sitä suurinta - Kiekkoliigan mestaruutta.

Toinen tärkeä asia on Kiekkoliigan halu tukea Kiekon kehitystä. Kiekko haluaa kehittyä paremmaksi paikaksi niin uusille kuin vanhoillekin pelaajille, sekä saamaan peliin lisää uusia pelaajia. Kiekkoliiga antaa oman panoksensa näiden tavoitteiden eteen.

Mikä siis muuttuu käytännössä?

Kiekkoliiga jatkaa toimintaansa täysin normaalisti entiseen malliin. Kiekon ylläpito ei osallistu Kiekkoliigan käytännön toimintaan, joten Kiekon ylläpitoon ei kannata ottaa yhteyttä Kiekkoliigaa koskevissa asioissa. Kiekossa tulee kuitenkin jatkossa näkymään pieniä muutoksia, joiden ansioista Kiekkoliigan toiminta Kiekossa helpottuu niin liigan ylläpitäjille kuin pelaajille.
Mainos

Created by: jouko Created on: 2015-04-30 22:33:21 Read times: 20995