Foorumit

Muisot on kultaa.
Created by: Anonymous Created on: 2013-05-01 07:07:07 Read times: 29084
Pages: [1]   2  
Anonymous
+1


Date: 2013-05-01 07:07:07
Edited: 2013-05-01 07:33:20
Kuka muistaa vielä ensiaskelmansa tähän loistavaan peliin? Player nimimerkkinsä nimen? En itse ainakaan. Mutta totta on se, että muistot on kultaa.
Aloitin itsekkin aikanani player100 jotain nimellä pelaamisen beginner huoneessa kunnes rekistöröidyin peliin.
Ken muistaa vielä kullat ainiaat?
Ensimmäinen hattrickin koko pelissä?
Muistan sen aina, kun tein beginner huoneessa itse ensinmäistä kertaa hattrickin ja olin tuolloin rekistöröitynyt käyttäjäksi _PATU_. Tunsin oloni mukavaksi ja jotenkin ylimieliseksi myös.
Annoin pelissä tilaa muille odottaville yksilöille. Kyseisen pelin jälkeen pääsin jopa joukkueeseen pelaamaan nimeltä HC WC. En osannut tulloin edes hyväksyä moista pyyntöä, mutta auttavakäsi näytti kyseisen epämääräisen tiedon taidot. Tuosta alkoi oma vallankumouksellinen aktiivinen pelaaminen, mutta kaikki on tullut todennäköisesti päätökseen.
Kaikki se hiki, veri ja raha, jotka olen tähän peliin uhrannut. On ollut selvä rakkaus tätä peliä kohtaan. Arviolta olen tuhlannut koko peliin jo yli 600e ellen enemmänkin.Pyydän siis, että uusi sukupolvi saapuisi jo pikkuhiljaa tämän mahtavan pelin ääreen! Liian moni on jo kyllästynyt tai työssä käyvä nuorehko mies/nainen jolla ei yksinkertaisesti aika riitä enään tämän pelin jatkuvaan aktiiviseen kierteeseen.

Mainosta siis jouko vielä ainakin kerran. Uskon, että peli saa saman suosion jonka tämä peli saavutti -06- -07 luvulla. Peli oli silloin elementissään. Mitään en pyydä takaisin, mutta antaa uuden sukupolven jatkaa johon tämä jää? Selvästi hallitseva sukupolvi on jäämässä varjoon epäaktiivisella käymisellä ja vaivaisella 0.1e kannatuksella henkilö?
Aikoinaan tukeminen peliä kohtaan rekistöröitynyttä käyttäjää kohti oli liki 2e kuukausi? Olenko väärässä? Ehkä, ehkä en. Tukeminen tätä peliä kohtaan on kuitenkin vajoamassa kovaa vauhtia pohjamutaan asti, eikä ylösnousemusta näy ennen kuin uusi sukupolvi sen meiltä vanhuksilta kaappaa.
Olen itse pelannut tätä mahtavaa peliä jo peräti 9 vuotta melkein. Nyt on aika lopettaa. Olen liian väsynyt ja kyllästynyt tähän peliin, eikä aika kerta kaikkiaan enään riitä aktiiviseen pelaamiseen. Yritän silti tukea jatkossakin pelin kehitystä kuukausittain, vaikka en sitä itse pelaisi enään. Toivon myös muilta konkareilta samaa. Tämä peli mullisti maailmani -04 luvulla enkä ole tästä eroon päässyt sittemmin. Pelaaminen loppuu ehkä, mutta kaikki hyvä tuo aikanaan muistot ja muun hyvän jota olen päässyt kokemaan. Olen tavannut maailman parhaimpia henkilöitä tämän pelin kautta, jota ei edes facebookissakaan tullut vastaan.
Kiekko ei ole siis vain javapeli jota ihmiset käyvät pelaamassa.
Tämä on myös sosiaalisen kanssakäymisen perikuva! Täältä löytyy futaajista koripallon pelaajiin käyttäjiä, jotka eivät aimmenin edes voineet kuvitella kaveeravansa esim. lätkäpelaajien kanssa. Toisin on käynyt. Jalkapallon pelaajat ja lätkän pelaajat ovat sosiaalisesti tulleet toimeen ilman ristiriitaa kumpi on kuningaslaji. Moista huutelua ei olla pahemmin tavattu muutakuin foorumilla jolloin joku neropatti perusti sen -07 kuvulla.

Kysymys kuuluu:
Mitkä ajat ovat kultaisimmat itsellesi?
Muistatko vielä oman ensimmäisen hattutemppusi?

Niin kuuluu kultaiset muistot!
Ja onko myös tulevaisuus kultaa?
RikuHahl



Date: 2013-05-01 13:47:34
Mitkä ajat ovat kultaisimmat itsellesi? -95 ja -11
Muistatko vielä oman ensimmäisen hattutemppusi? 31.5.2005 joukkueessa STAR WARS episodi 3 tapahtui ensimmäinen hattu temppuni (2+1)
Archuleta
Voodoo People
-1


Date: 2013-05-01 14:32:36
muisot ovat klutaa (en muista miten kirjotetaan)
Gerberos
GHETTO BIRDS



Date: 2013-05-03 18:14:08
Ensimmäinen muisto kiekosta on joskus 2005 heinäkuulta, kun perustettiin kaverin kanssa jokin joukkue, johon värväsimme koko kylän uppiniskaiset pojat pelailemaan.

Emme ymmärtäneet tästä pelistä mitään, joten sovelsimme oikean jääkiekon metodeja; katkosta vaihtoon ja tuoretta jalkaa kentälle.

Peli taisi olla melko raastava vastustajalle, mutta teimme kuitenkin jollain ihmeen tuurilla yhden (1) maalin, joka riitti meille! Turpaan tuli niin, että tukka lähi, mutta yhden maalin aiheuttama hyvänolontunne kelpasi meille.

Tässä sitä vielä ollaan ja toivottavasti pitkään. Inspiraatiota tähän peliin saa lähinnä pelitovereista ja kiekon ulkopuolella pyörivät liigat, jotka nostattavat huomattavasti mielenkiintoa päivittäiseen aherrukseen.



Mukavaahan se olisi jos tämä peli nyt lähtisi jotenkin uuteen nousuun ja nuoria innokkaita pelaajia eksyisi pelikentille opettelemaan pelien saloja. Uskoisin kuitenkin, että kynnys on niin suuri jäädä ensikertalaisesta kiekon aktiivipelaajaksi, että suurinosa optimistisista ensikertalaisista jättävät pelin hyvinkin nopeasti.
Hollow
Sinappikone



Date: 2013-05-03 19:06:35
Voi että näitä kyllä riittää ja nykyään kun on aikaa odotella vastustajien löytymistä on myös aikaa palata näihin tunnelmiin.

Muistan kun eilisen kun yläasteella koulun koneella rekisteröin sen enempää miettimättä tämän kyseisen nimimerkin ja lähdin pelaamaan. Nimeksi tuli tuolloin Kanikadze. Oli kavereita, oli joukkueita, upeita joukkueita. Oli yö kun opin onetimerin.

En muista tämän tarkemmin niitä aikoja, tiedän vaan että oli kivaa oppia. Voin vaan kuvitella kuinka erilaista on aloittaa tämä peli nyt, osittain käy sääliksi ja muilta osin yrittää parhaimpansa mukaan regeissä antaa uusille sen saman olon mikä itsellä joskus oli. Edellä mainittu vaan on kovin vaikeaa koska uusi pelaaja sattuu eteen ehkä kerran viikossa.

Kuten Gerbe edellä toivottikin niin itsekin toivon, että tämä tästä vielä uuteen nousuun lähtee. Valitettavasti pelkkä forumilla valittelu ei auta vaan asian eteen olisi jotain konkreettista tehtävä. Ehkä vielä.. ehkä vielä...
Anonymous



Date: 2013-05-04 19:47:29
Ehkä foorumilla parkuminen ei pysty mitenkään asiaan vaikuttamaan. Kunhan tarpeeksi moni yhtyy asiaan ja on sen eteen valmis uhraamaan jotain muutakin, niin voimme saada tarvittavan vaikutuksen jotta tämä lähtisi taas liikkeelle.

Toki aloittelijoilla olisi paljon hankalempaa aloittaa kiekko mitä aikaisemmin oli, koska alotittelijoita oli joka ovessa.

Mutta jos peli saisi tarvittavan uuden sukupolven joka mahdollistaisi uuden vallankumouksellisen aikakauden kiekossa, niin käyttäjä määrä kasvaisi roimasti. Ei enään 22 000 käyttäjää vaan reilusti yli 50 000 käyttäjää.

Vastassa olisi useammin aloittelijoita jita vastaan aloittelijoiden olisi huomattavasti mukavampi pelata.
Eikä tätä peliä opi pelaamaan jos vastassa on aina helppoja vastuksia, jotain olen sentääm oppinut näiden vuosien jälkeen. Jos useammin tulee vastaan "kuolema", joka oli pahin vastustaja kaikille aloittelijoille esim. -07 luvulla niin kyllähän niitä tasureitakin näki jos vain kehitystä omassa pelissäkin näkyi.
Anonymous



Date: 2013-05-05 17:57:02
Edited: 2013-05-05 18:01:25
Mitkä ajat ovat kultaisimmat itsellesi? maalintekoajat
Muistatko vielä oman ensimmäisen hattutemppusi? kesä -65 ja bahama

Ja onko myös tulevaisuus kultaa? se on jäätä ja tulta
Arge
HC Helakiekko



Date: 2013-05-05 20:59:30
Täs pelis ny ei vaa enää yksinkertasesti oo mitää mikä vetäis alottelijoita puoleensa. Pelaajayhteisöstä valtaosa on peeloja,regit pääosin kuollu,beguissa 2/3 normipelaajia playereil pyörimäs...autoplaysta ei varmaa tarvi sanoa yhtään mitään. TA on kuolettanu nelurin täysin enkä ihmettele yhtään,ei jaksa itteekää enää kiinnostaa odottaa puolta tuntia peliä täl rankil ja saaha vastaan joku top-10 jengi. Kovat väännöt on sillontällön mukavia mut ei täs nykyää mitää muuta saakkaa aikaan.

Samat vanhat bugit riivaa edellee,maalivahit täysin naurettavia. Pikkuhiljaa kaikki vanhatki jengit kuihtunu pois: Nightmare,Kuolema,Mensat yms

Ei tälläsen kuran keskelle oo vaa mukava alottelevan pelaajan tulla.
Anonymous



Date: 2013-05-06 12:31:49
Edited: 2013-05-06 12:32:39
Argetlam wrote:
Täs pelis ny ei vaa enää yksinkertasesti oo mitää mikä vetäis alottelijoita puoleensa. Pelaajayhteisöstä valtaosa on peeloja,regit pääosin kuollu,beguissa 2/3 normipelaajia playereil pyörimäs...autoplaysta ei varmaa tarvi sanoa yhtään mitään. TA on kuolettanu nelurin täysin enkä ihmettele yhtään,ei jaksa itteekää enää kiinnostaa odottaa puolta tuntia peliä täl rankil ja saaha vastaan joku top-10 jengi. Kovat väännöt on sillontällön mukavia mut ei täs nykyää mitää muuta saakkaa aikaan.

Samat vanhat bugit riivaa edellee,maalivahit täysin naurettavia. Pikkuhiljaa kaikki vanhatki jengit kuihtunu pois: Nightmare,Kuolema,Mensat yms

Ei tälläsen kuran keskelle oo vaa mukava alottelevan pelaajan tulla.


  Vastausta tähän. Komppaan tuota regitilannetta. Peeloja tuskin tässä pelissä on yhtään sen enempää kuin ennenkään(aika kultaa muistot). TA-systeemi on parasta mitä tähän peliin on kehitetty moneen vuoteen. Jos nykyään venaat muka puoli tuntia peliä, mitä syvästi epäilen, niin ennen sitä venailtiin pahimmillaan 1½tuntia. Jos saatte top-10 jengin vastaan, niin se johtuu vähäisestä pelaavien joukkueiden määrästä, ei todellakaan systeemistä.
  Ja mielestäni kaikki isoimmat bugit on kyllä poistettu. Vai mitä isoja bugeja tässä pelissä vielä on?
  Aloittelijalle tämän peli ei todellakaan ole nykypäivänä helppoa, mutta eise ole ollut sitä aikaisemminkaan. Uutta kiekkosukupolvea on vaikea rakentaa, jos tämä peli kuolee jo kokeneempien pelaajien osalta..
Arge
HC Helakiekko



Date: 2013-05-06 12:58:50
Matu wrote:
Argetlam wrote:
Täs pelis ny ei vaa enää yksinkertasesti oo mitää mikä vetäis alottelijoita puoleensa. Pelaajayhteisöstä valtaosa on peeloja,regit pääosin kuollu,beguissa 2/3 normipelaajia playereil pyörimäs...autoplaysta ei varmaa tarvi sanoa yhtään mitään. TA on kuolettanu nelurin täysin enkä ihmettele yhtään,ei jaksa itteekää enää kiinnostaa odottaa puolta tuntia peliä täl rankil ja saaha vastaan joku top-10 jengi. Kovat väännöt on sillontällön mukavia mut ei täs nykyää mitää muuta saakkaa aikaan.

Samat vanhat bugit riivaa edellee,maalivahit täysin naurettavia. Pikkuhiljaa kaikki vanhatki jengit kuihtunu pois: Nightmare,Kuolema,Mensat yms

Ei tälläsen kuran keskelle oo vaa mukava alottelevan pelaajan tulla.


  Vastausta tähän. Komppaan tuota regitilannetta. Peeloja tuskin tässä pelissä on yhtään sen enempää kuin ennenkään(aika kultaa muistot). TA-systeemi on parasta mitä tähän peliin on kehitetty moneen vuoteen. Jos nykyään venaat muka puoli tuntia peliä, mitä syvästi epäilen, niin ennen sitä venailtiin pahimmillaan 1½tuntia. Jos saatte top-10 jengin vastaan, niin se johtuu vähäisestä pelaavien joukkueiden määrästä, ei todellakaan systeemistä.
  Ja mielestäni kaikki isoimmat bugit on kyllä poistettu. Vai mitä isoja bugeja tässä pelissä vielä on?
  Aloittelijalle tämän peli ei todellakaan ole nykypäivänä helppoa, mutta eise ole ollut sitä aikaisemminkaan. Uutta kiekkosukupolvea on vaikea rakentaa, jos tämä peli kuolee jo kokeneempien pelaajien osalta..
  Mitenkää provosoimatta,ennen kellään muulla kuin korkeamman tason jengeillä ei ollut ongelmaa saada peliä,onhan se nyt ihan selvä ettei ketään kiinnosta pelata sellasta jengii vastaa jolta tulee 6-0 käkättimeen varmasti,vaikka nyt kuinka yrittäisi itseään kusettaa ennen ottelun alkua. 5 vuotta tätä hakannu eikä meillä koskaan oo tullu eteen tilannetta että ois joutunu peliä oottamaan, ennen tätä päivitystä. Tietenki johtuu pelaajakadosta,ei systeemistä itsestään,mutta syytänkin pelaajakadosta tätä nykyistä haastosysteemiä.
Anonymous



Date: 2013-05-06 20:14:01
Argetlam wrote:
Matu wrote:
Argetlam wrote:
Täs pelis ny ei vaa enää yksinkertasesti oo mitää mikä vetäis alottelijoita puoleensa. Pelaajayhteisöstä valtaosa on peeloja,regit pääosin kuollu,beguissa 2/3 normipelaajia playereil pyörimäs...autoplaysta ei varmaa tarvi sanoa yhtään mitään. TA on kuolettanu nelurin täysin enkä ihmettele yhtään,ei jaksa itteekää enää kiinnostaa odottaa puolta tuntia peliä täl rankil ja saaha vastaan joku top-10 jengi. Kovat väännöt on sillontällön mukavia mut ei täs nykyää mitää muuta saakkaa aikaan.

Samat vanhat bugit riivaa edellee,maalivahit täysin naurettavia. Pikkuhiljaa kaikki vanhatki jengit kuihtunu pois: Nightmare,Kuolema,Mensat yms

Ei tälläsen kuran keskelle oo vaa mukava alottelevan pelaajan tulla.


  Vastausta tähän. Komppaan tuota regitilannetta. Peeloja tuskin tässä pelissä on yhtään sen enempää kuin ennenkään(aika kultaa muistot). TA-systeemi on parasta mitä tähän peliin on kehitetty moneen vuoteen. Jos nykyään venaat muka puoli tuntia peliä, mitä syvästi epäilen, niin ennen sitä venailtiin pahimmillaan 1½tuntia. Jos saatte top-10 jengin vastaan, niin se johtuu vähäisestä pelaavien joukkueiden määrästä, ei todellakaan systeemistä.
  Ja mielestäni kaikki isoimmat bugit on kyllä poistettu. Vai mitä isoja bugeja tässä pelissä vielä on?
  Aloittelijalle tämän peli ei todellakaan ole nykypäivänä helppoa, mutta eise ole ollut sitä aikaisemminkaan. Uutta kiekkosukupolvea on vaikea rakentaa, jos tämä peli kuolee jo kokeneempien pelaajien osalta..
  Mitenkää provosoimatta,ennen kellään muulla kuin korkeamman tason jengeillä ei ollut ongelmaa saada peliä,onhan se nyt ihan selvä ettei ketään kiinnosta pelata sellasta jengii vastaa jolta tulee 6-0 käkättimeen varmasti,vaikka nyt kuinka yrittäisi itseään kusettaa ennen ottelun alkua. 5 vuotta tätä hakannu eikä meillä koskaan oo tullu eteen tilannetta että ois joutunu peliä oottamaan, ennen tätä päivitystä. Tietenki johtuu pelaajakadosta,ei systeemistä itsestään,mutta syytänkin pelaajakadosta tätä nykyistä haastosysteemiä.

Juurikin näin ta järjestelmä on kyl paskinta mitä on tullu uudistuksia.. Sehän rykäsee ilman odottelua sen kovimman jengin sieltä yleensä vastaan ja tietää jo siinä vaiheessa et turpaan tulee. Siihen pitäs tehä joku ettei anna ollenkaa vastaan, jos rang ero on vaikka +400 - +500, koska niissä ei ole mitään järkeä. ps. ja liuku takas miten aloittelijat muuten tekee maaleja?
Ratakses
Anaheim Mighty Ducks



Date: 2013-05-06 23:07:54
Edited: 2013-05-06 23:12:55
Hieno topicci, vaikkei ehkä moni jaksa lukea toisten omia kokemuksia, mut on kiva verestellä omia muistoja mitä on kertynyt vuosien varrella.

Isoveli Chile(aka ilzei) oli pelannu tätä kuukauden pari vuonna 2004 ja muistan nauraneeni tälle hölmölle pelille, johon sitten jäin kyllä täysin koukkuun marraskuussa 2004. Toinen isoveli houska alotti päivän pari aiemmin ku minä, mut hänkii on jo astunu oikean elämän pyörteisii..

Ensimmäisen joukkueen nimeä en muista, mutta pelikaverina oli niso(vieläki mietin että oliko hän se niso josta tuli aika fame KaVossa myöhemmin), jonka taisin tavata regissä joskus. Me pelattii 2v2-pelejä, ja aina ku oltii häviöllä niso lähti aina saunaan. Myöhemmin tajusin että ei kukaan suomalainenkaan käy niin useesti saunassa...

Ei ole kyllä tullu mietittyäkään hetkeen kuinka paljon oli hienoja tyyppejä jo silloin. TPS:ssä Sace, SoftWind, Chozeno, sikana hyviä tyyppejä. Sitte TPS:stä tuli ACA ja hienoja muistoja sieltäki Teisan ja Shaben ja wezan ja Temen ja kaikkien kans. Ennen TPS:ää oli Aikalisä joka oli houskan foundaama ja siellä pelas spelaree ja Boozia ja kaikkii hienoi kaverei

ACAsta Ankkoihin, jossa on kyllä ehdottomasti parhaimmat tyypit, voisin hyvin kuvitella entisen TPS:n kaverit näitten kanssa. 1/2009 tänne saavuin ja Rubion sanoin ei olla vieläkään löydetty sitä Leave team -nappulaa. Ja tuskin ite tulen ikinä löytämäänkää. Se on hienointa mun mielestä, että vaikka me halutaan voittaa ja pelataan aina satalasissa ja joskus tiltataan ja ragequitataan, niin silti joukkuees on huikee ilmapiiri(kunnes Deco potkii puolet joukkueest vekettii). Tähän sisältyy siis koko nykynen Ankkalauma + legendaariset alkuperäisankat, Undulaatia ja Massua ja BERNER ja Begbiet ja kaikki jotka ikinä on pelannu täällä.

On myös lukemattomia kavereita, joiden kanssa tulee /msgeiltyä, joiden kanssa ei oo pelannu edes samassa tiimissä. Luettelin nyt vaan vanhoja tiimikamuja. Näiden kavereitten lisäks on nää ite pelitapahtumat ja -muistot, karvaat tappiot(liigakarsinnat Sinappeja vastaan 1/2010, muistan ku eilisen päivän ja samoin karsintoja seuranneen päivän, otti muuten aivoon) ja ne huikeet tunteet ku voitettiin jopa jotain kavereitten kans. Vois varmaan kirjottaa romaaaanin siitä mitä kaikkea on näiden 8½ vuoden aikana tapahtunut, mut nyt vaan kiitän joukoa ja Mikkoa tästä pelistä. Kaverit vaihtaa Runesta E.T:hen, siitä WoWiin mistä CS:ään mistä Minecraftiin ja siitä LoLiin aina hehkuttaen mikä on in. Itte sanon että itehän oon pelannu melkeen yheksän vuotta kiekkoa.

PS. Yks hauska muisto vielä, topicci jossa kaikki kerto omia ala-asteaikasia mokia ja tapahtumia. Niille jutuille tuli kyl naurettua vedet silmissä :D

EDIT: Pakko vielä lisätä meijän veljeskolmikon jengi Kuumaa kamaa(sukunimistä väännetty), tosi hienoja pelejä ja oltiin rangissa top 5 mikä oli sillon kova juttu 33-peleis! Mentiin tosi pitkään tappioitta, sitte tuli alakerran lankapuhelimeen soitto ja netti katkes ja Chile joka asu jo muualla jäi yksin ja peli loppu siihen xD fffuuu

EDIT2: Mainitsen vielä että komppaan sataprosenttisesti Matua, juuuri noin iteki ajattelen!
Anonymous



Date: 2013-05-07 08:44:33
Edited: 2013-05-07 08:50:56
Itse sain ensikosketuksen tähän peliin 2004 joulukuussa, ja jäin aika pahasti koukkuun :D Lukuisia kiekko.tk ystäviä tuli saatua, kehenkään en kyllä ole pitänyt yhteyttä moneen vuoteen koska en ole kiekkoa pelannut, nytten aattelin taasen ruveta kokeilemaan :)

En ikinä unohda sitä kiekkoa, missä katsomot olivat harmaata massaa, kello ja tulos näkyivät muistaakseni tuolla vasemmassa reunassa.. oioi, kultaisia muistoja :)

Maaleja kun tuli harvakseltaan tehtyä, niin muistan pari tapausta :) Pelasin aikanaan HC W.A.S.P. nimisessä joukkueessa, ja siellä pelailtiin 3v3 läbän ja sen perustajan kanssa, en muista nimimerkkiä (anteeksi). Kaveri meni koko ajan karkuun, mutta itsellä onnistui siinä pelissä lähes kaikki. Oli ihan sama mistä ja kuinka kaukaa vetäsin, niin yleensä meni. 3 komeroo nakkasin siinä pelissä, hävittiin sitten kylläkin maalilla parilla se peli :(

Toinen mikä muistuu mieleen, niin oli tuo waspin farmijoukkue. Siellä pelasin ystäväni djpenan kanssa 2nickeillä, ja eräässä pelissä onnistuin heittämään 7 komeroa, en ole kyllä eläissäni enään ees viikossa tehnyt noin montaa maalia! Eräällä kerralla onnistuin kyllä tekemään 4, mutta siinäkin oli kiekkojumalat puolellani :D


Parhaat ajat taitavat osua juurikin tuohon waspin ajoille, ja KiekkoNorsujen ajalle. KiekkoNorsuissa voitettiin peräti AHL-liigan mestaruuskin kertaalleen, oli huikeeta :D


Ja tulevaisuudesta.. niin, se on vielä avoin. Tyttöystävä sanoi minulle että miksen pelaa tätä peliä enää, kun välillä tästä puhuin hänellekkin :D Sanoi sitten että rupea pelaamaan, joten kaitpa sitä sen verran tossunalla ollaan että pelataan :D ps. Torstain 9.5 mulla ja tyttöystävällä vuosipäivä, hihi <3

pss. Olen sitten se alkuperäinen molopää, piti tunnus tehdä uudestaan, unohdin entisen salasanan :D
gifu
Hc Humba



Date: 2013-05-07 10:54:14
Edited: 2013-05-07 10:55:19
Muis(t)ot on kultaa.

Itse olen pelannut kiekkoa aivan ensimmäisestä hymiökiekon betasta lähtien, vuosi oli 2004 ja kuukausi helmikuu ellen aivan väärin muista. Rekisteröin nimimerkkini ekana päivänä kun se oli mahdollista. Aktiivivuodet sijoittuvat vuosille 2004-2006 joukkueissa Hc Humba ja Veljekset Mysiini, kakkosnikkejä löytyi toki ties mistä.

Parhaat muistot kiekosta löytyy kiekkoliigan piireistä ehdottomasti. Irkissä oli todella tiivis yhteisö ja jokaisella joukkueella oli oma irkkikanava josta heidät tavoitti helposti. Kiekkoliigan kanavalla oli parisen sataa ihmistä joista äänessä oli koko ajan kymmeniä naamoja, jutut vaihteli kiekosta politiikkaan. Nykyään siellä on valitettavasti vain sata ihmistä idlaamassa joista äänessä ehkä kymmenkunta, lähestulkoon kuollut koko kanava, jututkin on tasoa "mitä joit viikonloppuna, saiks pesää?".

Kiekko ei ole enää koukuttava peli lähinnä juuri tuon yhteisöllisyyden puutteen vuoksi, nykyään on vaikea tutustua ihmisiin ja hankkia uusia pelikavereita kun aulassakaan ei voi jutella. Uudesta sukupolvesta ei vaan ole ollut astumaan meidän vanhojen saappaisiin ja peli kuihtuu hiljalleen pois...

Anonymous



Date: 2013-05-10 22:47:31
Jos oikeesti tähän mennään ni ei kai siinä mitään. Mua ei todellakaan kiinnosta tämän pelin alamäki, se on ihan joukon vika mihin ollaan menty. Olis vaan pitäny simppelinä tän pelin millon oli se kiinnostus korkeimmillaan.

Nykyäänki saa sen vanhan tyylin kiekkoon toki, mutta sanoppa kuinka moni uusi tajuaa painaa tosta nuolesta jotta saa sen vanhan kiekon päälle... Painappa jouko mielees.. onsk se NHL tyyli niin tärkeä sittenkään? Hyvin pärjättiin 2007 asti kunnes menit ja muokkasit pelistäs rahapaskasampon... No mun elämästä tämä ei ole pois mutta mietippäs millo tätä pelattiin eniten. Se ei ole se grafiikka, se ei ole se pelien haku... se on se peli josta kiekko tunnettiin. Kaipaan sitä milloin lapa oli oikee ja vasen.. sillä ei ollut väliä, pelit meni tasan vaikka mentiin haasteiden mukaan... Nyt sit otat ittees niskasta kiinni!

Elikkäs: Laita vanha graaffinen tyyli, vanha haasto systeemi sekä uusi TA systeemi. Tällä tavalla saat toimivan systeemin.. usko minua! Kuka uskoo mua ni laittanee + eiks je? :)
Anonymous



Date: 2013-05-19 01:38:46
Ensimäiset kosketukset kiekkoon tuli otettua ehkä 07 lopussa kun olin lapsenlikkana naapurin muksuille, nykysi jo isoja jätkii ja tyttöi. Mut anyway, perheenpoika pelasi peliä ja hän pyysi että kokeile harkkahuoneessa tehdä maali. Hän neuvoi miten novimaali tehdään ja päätin yrittää. Kului sekunteja, kymmeniä sekunteja, minuutteja ja KAS kyemmenennen minuutin kohilla sain tehtyä novimaalin. Jotenki ei aivot osannu hahmottaa äijää, kursorii, hiirtä, maalia, liikettä, mitäään. Päätin etten tulisi koskaan pelaamaan tätä peliä.

Oli vuosi -08 ja oli toukokuun loppu, olin ammattikoulun ensimäisen vuoden loppusuorilla. Menin kotiin, siitä kaverille, kaverini pelasi kiekko.tkta iän ikusella pöytäkoneella, putkinäytöllä ja lagisella netillä. Olin ymmälläni miten joku voi pelata kyseistä peliä, kiekko.tk. Siinä varmaan käytii kylillä pyörähtää ja illalla kun menin kotiin, eksyin läppärille ja mietin mitä tekisin. En käyttänyt tuolloin sosiaalistamediaa ja messengerinkin kaikki olivat jo unohtaneet, eikä funmoney pokerit kiinostanut, sitte välähti.. ahaa voisin ehkä käydä vähän tappamassa aikaa kiekko.tkssa. No soitin kaverille (Apila, nyk. Mäkelä) että mitä tapahtuu nyt tämän rekisteröitymisen jälkeen. Hän neuvoi minut hänen tekemäänsä 1vs1-huoneeseen. Tästä kaikki lähti.

Kesän harjoittelin, harjoittelin, harjoittelin. Kunnes koulun jo alettua, hoksasin että yksi luokkakavereistanikin pelaa kiekkoa. No siitä me pistettii viisaat päät yhtee ja tehtii tiimi, taisi olla nimi Jäätyvät jos en väärin muista. (Myöhemmin taisi olla Kellon Kiekko, johtui siitä kun muuttu irl-jengiksi) Taisi olla elokuun 6. päivä, perustin ensimäisen HemB nimimerkin. (eka nimimerkki taisi olla -hembba-) Käsittämätöntä mutta kyllä, olin hurja ja pelasin tuon kyseisen nimimerkin vähän reilussa neljässä kuukaudessa tasosta novice, tasoon elite. Kyseisen nimimerkin kuitenki poistin aika äkkiä, joka oli virhe. Oli ollut kostea viikonloppu ja rapulassa tuli pelattua kiekkoa, pelit meni huonosti, menetin viidennen tähden ja sitte pimahti. -09vuoje alusta melkein loppuun tuli sitten nollailtua nikkiä tiuhaan, jos ei statsit viihyttäny. -09 lopussa päätin että nyt riittää, siitä asti tullut pelattua nollaamatta nimimerkkiä, tuhon monesta hajoamisesta huolimatta. Nyt vähän kypsempänä ei jaksa niinkää tympästä tappiot/miinukset puballa, mutta liigapeleissä (tämän kauden liigakarsinnat Hc tyrmäystä vastaan) häviön jälkeen pettymys oli aika syvä, jota vähän yllätyin. Lienen tietää syynkin: Liiganeitsyys. Vuodesta -10 tullut tahkottua liigoja, ensiksi alotettu WAHLista, sieltä kiekkoliigan puolelle, joissa kokeiltua kaikkia sarjatasoja paitsi liigaa.

Mutta kyllä uskon että jonain päivänä tulee vielä viiletettyy liigakaukalossakin. Peliä olen nyt aika tarkalleen pelannut 6vuotta ja eikä kyllästymisen merkkejä näy. Intin jälkeen meinas moti olla kadoksissa tai olikin puolivuotta. Heinäkuussa 2011 siirryin palvelukseen ja tammikuussa 2012 tuli se savotta päätökseen. Sen jälkeen satunnaista tiimipeliä ja muistaakseni muutamat 2.divarimatsit kakkosnikillä.

Ensimäistä hattutemppuu en kyllä muista, mutta sen muistan, kun opin onen.. olin ikionnellinen. Olin yhtä hymyä kun tein kaksi kertaa putkeen onesta parin viikon pelailun jälkeen.

Hienoja ihmisiä on matkan varrella kyllä tullut tavattua, esim. Johnny, Vesa, Rick, Fener ja muut The oldtimersin poppoolaiset, keitä teitä nyt oli. Lukuisat regikaverit, en nyt unipäissää jaksa muistella teitä kaikkia. Oman pelin kehityksessä saan kiittää irl-kavereita jotka työnsivät pelin saloihin, Salami (aka Pame, Pamela, Pyssy), Ipa, (aka Glitter) Guerin ja näin nuin innanunnaanii. Sitten tietenki nykyinen tiimi jossa tullut vietettyä jo muutama kausi (olikohan tämä 3.) eli Rovers.

Pahoittelen tekstin sekavuutta, en ole äidinkielellisesti mitenkään lahjakas, enkä oppinut. Teksti pomppii aiheesta aiheeseen ja asian viereen, älkää välittäkö, ei kukaan muukaa ikin tajua ;)
Anonymous



Date: 2013-05-20 18:04:38
Kiekon peluun alotin -07, koska kaikki muutkin kutosluokkalaiset pelas kiekkoa. Ensimmäinen nimimerkki oli Bico, jatkoin vain kaverin nimimerkistä vähän pidemmän version. Kiekkoa tuli pelattua aika paljon, omasta mielestäni oli mielenkiintoinen peli. "Värvätään kaikki" huoneissa tuli kulutettua aikaa ja taisinpas muutamaan joukkueeseen päästäkkin.
    Muistan pelanneeni silloin joukkueessa Confusion. Ranking pisteet tällä joukkueella oli 1300, mikä tuntui aivan huikealta. Pelasin tuolloin pakkia ja muutaman pelin pääsin siellä pelaamaan, jonka jälkeen tuli monoa. Ikimuistoiset tehoni sieltä ovat 0+13 = 13 +13. Sen jälkeen tein uuden tunnuksen Bardin ja oman joukkueeni kaverin kanssa. Sain tälle tunnukselle ensimmäisen kerran 5 tähteä, mutta kun kaverit lopettivat pelaamisen niin tein minäkin..

Muutettuani Kuusamoon ja aloittaessani opinnot lukiossa, huomasin että Kuusamossa tätä peliä vielä tykätään pelata. Aloitin pelaamisen uudelleen ja sen jälkeen innostus ei ole vielä ainakaan hiipunut. Ranking pisteissä on käyty niinkin korkealla kuin 1720 ja vielä kaveriporukalla! Toivottavasti tämä peli jaksaa viellä kiinnostaa ihmisiä eikä hiipuisi unholaan vielä vuosiin.
Donskoi
HC SpeddyCat



Date: 2013-05-21 19:52:41
Edited: 2013-05-21 19:55:25
Kiekon aloitin maaliskuussa v. 2006, kaverini näytti pelin ja innostuin heti. Kaverilla oli tolloin nimimerkki niko33 (nyk. Solttu), niinpä minä tein simo33. Ensimmäisellä nimimerkillä oli reilu tuhat pistettä ja miinusta kertyi reilu neljä tuhatta. Oma ensimmäinen joukkueeni oli HC SSK, fanitin tolloin S.S.K.:ta jota fanitan vieläkin, niin siitä se nimi lähti!

HC SSK:ssa tuli pelattua jonku aikaa, kunnes sitten vaihdoin joukkuetta kuin sukkia, myöhemmin tein uuden nimimerkin S.goc, joka tuli pelattua pro:ksi, kyllästyin tähän ja tein jälleen uuden. Vuonna 2007 tein Tapone nimimerkin ja ensimmäinen kunnon joukkue missä pelasin oli Moose Jaw Warriors, josta se ura lähti käyntiin, siellä tuli pelattua pari hassua kuukautta. Vuonna 2008 tuli aika perustaa taas oma joukkue nimeksi tuli tällä kertaa Outer Continent, jolla saatiin hyvä kokoonpano ja pääsimme pelaamaan v. 2009 HHL-liigaa ensimäiselle kaudella, noh menestys ei ollut päätä huimaavaa, koska kaaduimme kesken kauden, siihen loppui Continentin taival minun osaltani ja annoin sen tolloin kaverilleni Tedylle, joka jaksaa vieläkin pyörittää tota joukkuetta.

Myöhemmin sama vuonna perustin uuden joukkueen nimeltä Barys Astana, noh sillä joukkueella tuli pelattua pari vuotta ja pääsimme myös pelaamaan Hokisarjaa, mutta sielläkin kaaduimme kesken kauden. Myöhemmin otin sinne muutaman pelaajan ja hupsista keikkaa, joukkueeni varastettiin, jatkoin vain eteenpäi ja menin joukkueeseen Criminals jossa pelasi muutama kaveri.

Vuonna 2012 piti saada uralleen todellista potkua ja päätin hakea joukkueeseen Crystal Spirit (nyk. Game Over), yllätyin todella että minut otettiin joukkueeseen mukaan, tolloin joukkuetta alettiin rakentaa tauon jälkeen ja sain olla osa sitä. Siellä tuli pelattua 10 kuukautta ja vaihdoin taas seuraa. Sen jälkeen oli satunnaisia seuroja, kunnes perustin oman seuran jälleen nimeltä Phoenix Rising, Phoenixillä pääsimme pelaamaan Hokisarjaa ja runkosarjassa sijoittuimme seitsemänneksi sekä playoffeissa tiputtiin heti, oman joukkueen perustamisen ansionsta olen saanut monia kavereita.


Kiekko urallaan tärkeitä henkilöitä ovat olleet: Perrotta, Madson, Bigi, kodos, Disi, Tedy, Solttu, Dason, Begu ja monet muut!
Anonymous



Date: 2013-05-21 22:01:25
Edited: 2013-05-22 14:18:36
Kiekon aloitin tammikuussa 2006, isoveli pelas kiekkoa 04-06 (lopetti 06) ja mä aloitin 06. Demis nimimerkillä tuli pelattua 2006-2010 (oli mun eka nimimerkki) tehoja oli muutama tuhat ja miinusta se 3000. 2011 oli aika tehdä uusi nimimerkki, nimeksi tuli change millä pelailin pari vuotta , (pääsin pelaamaan upeaan joukkueeseen Dante Hell, pelaajina oli Tanezki, Lady, Jusaa ja minä. Unohduttatomia pelejä). 2012 pääsin pelaamaan ensimmäistä kertaa liigaa, Kiekkoliigan 2.Divaria joukkueessa Colts. Jusaa värväs mut registä, mahtava joukkue kertakaikkiaan neverforget! 2013 oli aika tehdä uusi nimimerkki JÄLLEEN ja se oli fiksu päätös, sillä pelaan jälleen mahtavassa joukkueessa mahtavien pelaajien kanssa.


Joukkueet joita haluan kiittää: Kuolevat Ritarit (pelaan tällä hetkellä), Colts ja Elite Razor.


Pelaajat joita haluan kiittää: Lady, Tanezki, Juus0, Plaz, Rjasenski, Piquionne, Rony.


Tälläinen tarina vuosilta 2006 - 2013.


PS. Jos joku ihmettelee miks en pelannu yhdessäkään joukkueessa 2006-2010 niin tykkäsin vaan pelata regiä.


Anonymous



Date: 2013-05-22 00:52:04
04 jouluna tais ensimmäinen kosketus olla.. Serkut lanitti hymynaama peliä joka kiinnosti 6-vuotiasta aika paljon. Jonkun ajan kuluttua tein oman nickin, siis 6-vuotiaana enkä tiennyt mikä on paitsio. Jossain vaiheessa se sitten selvis ja pääsin vähän paremmin tähän peliin kiinni, en tainnut osata kovin hyvin vielä lukeakkaan siinä iässä.

Perustin sitten hc kärpät joukkueen, kun äiti loppujen lopuks suostu lahjottamaan 1,50€ arvoisen pelimerkin. Muistan myös ensimmäisen joukkueen mihin liityin johon taidettiin värvätä kaikki pelaajat. Joukkue oli nimeltään "Horsmat". Voi voi niitä aikoja.. Ei mitään huolia elämästä, vain kiekkoa. Aika kultaa muistot :). Oli se kyllä aikamoista, kun sai amakynät liuu'ulla ja novimaalit kulmasta.. Jos vain saisikaan vanhat ajat takaisin.

Muistan kuinka Pelijengi oli suuri ihailun kohteeni. Joskus kun menin katsomaan HC Darran peliä, niin päätin kysyä paria pelaajaa hc kärppiin höntsäämään. Sieltä sitten tuli Jaakko ja Wilzu. Aijai, kun voitettiin jokainen peli. Muistan myös legendaarisen Wilzu maalin jota sitten practisessa harjoteltiin 24/7.. :D
Mop
Blackhearts



Date: 2013-05-22 11:09:41
Ensimmäisen Kiekko.tk-nimimerkkini rekisteröin elokuussa 2006, kun päätin kokeilla peliä, jota muutama samalla ala-asteen luokalla oleva pelasi. Muistan miettineeni melko pitkään nimimerkkiä kokeillen eri jääkiekkoilijoiden nimiä, mutta lopulta valitsin kwik-kwakin. :D Meillä ei ollut siihen aikaan kotona laajakaistaa, joten pelaaminen oli tuolloin melko satunnaista, enkä silloin tiennyt edes miten pääsisi joukkueeseen. Jossain vaiheessa poistin kyseisen nimimerkin ja tein uuden, Daimin. Siihen kyllästyttyä kokeilin vielä pelata nimimerkillä Selanne96, jonka jälkeen loin tämän nimimerkin aluksi Gynter-nimisenä.

Kuten jo tämän tekstin alussa mainitsin, muutamat irl-kaveriin pelasivat tätä, joista nykyään Kiekossa aktiivisesti vaikuttaa enää Morfeo. Ensimmäinen kunnon joukkueeni, missä pelasin paria peliä kauemmin, oli Norsuluurannikko (huom. kirjoitusvirhe :P), jossa pelasi lähinnä oikean elämän kavereita. Pelipaikakseni vakiintui tuolloin puolustaja, koska en ollut silloin niin kokenut pelaaja kuin muut, eikä joukkueesta tainnut löytyä muita puolustajia. Joukkuehan on nykyäänkin olemassa nimellä Blackhearts, joka pelasi toista vuotta eri liigoissa, joten on ilmiselvää, että tämä joukkue on ollut tärkeä osa kiekkouraani.

Sain vasta syksyllä 2010 nettiyhteyden, jolla pystyi pelaamaan ilman ainaista lagia. Samana syksynä pelasin ensimmäiset liigapelini Suomiliigan alaisuudessa Metsän Kiekon paidassa. Myöhemmin syksyllä kokosimme Blackheartsin Kiekkosarjan toiselle kaudelle ja voitimme mestaruuden. Joukkueeseen liittyi tuona aikana Select (nyk. .Keksi.), joka on ollut melko paljon läsnä viimeisen parin vuoden ajan. Blackheartsin vanhat pelaajat lähtivät Kiekkosarja-kauden jälkeen, mutta Select kokosi joukkueen uudelleen.

Uuden joukkueen ympärille kehittyi uskomaton yhteisöllisyys ja voin sanoa saaneeni uusia ystäviä, ainakin sähköisesti. Toista tuhatta matsia pelattu, monet tunnit jauhettu irkissä, kiekossa, Facebookissa. Voin sanoa, että kyseinen porukka on parasta mitä kiekkourallani on tapahtunut, enkä usko että tulevaisuudessa tulee tapahtumaankaan kiekossa mitään vastaavaa. Sama porukka oli pari vuotta yhdessä, ja jatkaa osittain Löylynheittäjissä. Morfeo, R-N, Select, PAGUEL, Bröms, Ridge jne. Yksi aikansa kutakin, joten joskus on jatkettava eteenpäin, kiitos.
Peltonen
Rovers



Date: 2013-05-22 13:17:12
Edited: 2013-05-22 13:18:57
Kultaisimpina aikoina mieleeni ehkä tulee se kun -07 vuonna koulussa oltiin kaverin kanssa ATK tunnilla ja siellä sitten mietittiin yhdessä että mitä tehtäisiin ja itselläni kävi mielessä että olisiko internet:in maailmassa jokin jääkiekko peli mitä pelata? No tähän kaveri nopeasti vastasi ja näytti minulle tämän pelin. Siinä sitten se tunti tätä playereillä tahkoiltiin ja vastakkain pelattiin. No kului viikko tai pari siitä eteenpäin kun olin kotona tietokoneella, eikä tuota tekemistä tahtonut oikein olla, joten päätin tulla kokeilemaan tätä peliä uudestaan. Siitä se sitten lähti, kun peli muiden joukossa ei sujunut sai minut sisuuntumaan ja yrittämään yhä kovemmin, jotta ansaitsisin joku päivä muidenkin pelaajien kunnioitukset, eikä vain niitä haukkuja ja valittamisia. Ja tässä sitä ollaan yhä jaksetaan opetella, että josko sitä jonain päivänä pelata osaisi.


Ensimmäinen joukkueeni oli HC viikatemiehet jossa pelasin Joriolpe nimimerkillä ensimmäiset pelini. Siellä en kovin kauaan ollut, kun taitoni olivat mitä olivat (niiku nykyään). Sen jälkeen päätin että joukkeen etsin vasta kun pelitaitoni ovat edes kohtalaiset. Joriolpe nimimerkillä tuli pelailtua noin vuoden ajan jonka jälkeen olin oppinut jo tekemään maalin ja syöttämään kiekon, mutta siinä nuoressa iässä ne miinukset harmittivat niin paljon että päätin tehdä uuden nimimerkin -08 syksyllä, nimimerkin nimeksi tuli J.Caloun. Kauan en tuolla nimellä kerennyt pelaamaan kun vaihdoin jo nimen Peltsiksi, jolla tahkoilin sitten -11 kesään asti. Sen jälkeen poistin liiallisten joukkueiden määrän takia nimimerkkini ja aloitin pelaamisen puhtaalta pöydältä tällä nimimerkillä!

Tärkeinä joukkueina urallani voisin mainita alkupäästä ainakin PunaNutut, joissa pelin saloihin minut syventivät herrat ArPa, nukka & sumppu. Sen jälkeen selailin eri jengeissä ja hyppäilin melkein joka viikko eri jengiin. Kun tämän nimimerkin tein menin pelaamaan Cityn kanssa Avenger:seihin, josta haaveilimme kasvattavan yhden kiekon kärkijoukkueista, mutta siinä emme onnistuneet. Sen jälkeen osoitteekseni tulikin Colts, jossa tapasin ehkä kuitenkin kiekon peluussani eniten vaikuttaneet henkilöt (Jusaa, Topham, Fronda, Bizon). Näiden jätkien kanssa tuli pelailtua monia satoja pelejä ja osan kanssa meno on jatkunut nyt myös Roversilla.


Ensimmäinen hattutemppuni taisi tulla -08 vuonna, kun pääsin laukomaan kolmesti onesta sisään. Tunne oli silloin aika innostunut ja ylpeä kun niin paljon maaleja pääsi iskemään!


Tulevaisuus näyttää tällä hetkeltä hyvältä, sillä Rovers:illa olemme jatkaneet Coltsien jätkien kanssa ja muutama uusi heppu on tullut nyt messiin ja tavoitteet menestymiselle on jokainen mielessä ja sen eteen tulemme varmasti tekemään kaikkemme.

Lopuksi hieman kiitoksien jakoa seuraaville pelaajille, jotka kiekkourallani ovat vaikuttaneet ja seuraani kestäneet: Jusaa, Topham, Fronda, HemB, nukka, Bizon, City sekä tietysti nykyinen Roversin muu poppoo! :)

-Marquez

E: pahoittelut mahdollisista/todennäköisistä kirjoitusvirheistä!
Peltonen
Rovers



Date: 2013-05-22 13:18:23
Edited: 2013-05-22 13:18:42
tuplat.
Anonymous



Date: 2013-05-25 21:34:01
Edited: 2013-05-25 21:37:26
kaksoset.
Anonymous



Date: 2013-05-25 21:34:01
Ikävä kyllä aikaa 07-09. Muistoja on aina beginnereistä kiekkoliigaan. Ensimmäinen kultainen muisto on, kun Name niminen pelaaja opetti, miten beginner-mokeille menee aina, kun ampuu takakulmaan lämärin. Toiseksi tulee mieleen tämän nickin rekisteröinti Zizka nickin jälkeen. Tällä aloin heti hakkaamaan 4v4 regejä, jostai sain uskomattoman paljon kavereita, taitoa ja ajanvietettä. Kiitos kaikille näille, jotka itsensä tunnistavat ja minut sieltä muistavat!
Yksittäisistä pelaajista haluan ehdottomasti kiittää crapsia, joka jaksoi opettaa mua ja hommasi pari try-out -paikkaa samalla, josta merkittävin oli ensirakkauteni: Hollow. Siellä sain pelitaitoa uskomattoman määrään lisää, peliälyä ja vähän lisää kavereita, sekä ensimmäisen liigakosketukseni (WHL, debyytti luonnollisesti 0+0). Myöhemmin tuli beeffiä parin pelaajan kanssa siellä ja vaihdoin KoHuun, jossa sain ehdottmasti tehtyä läpimurtoni, ensin IKS:ssä 5 peliin 14+6, otteluista eniten muistuu mieleen entistä joukkuetta Hollowia vastaan ollut peli, jossa kivat 4+1 ;) Sittemmin IKS jäi historiaan ja lähdin KoHun kanssa Hoki-liigaan. Taso oli hieman kovempi, mutta peli maistui edelleen aika hyvältä: 12 otteluun 20+9. Yhdessä ottelussa Fateful Killerssiä vastaan 7+1, joka on edelleen paras liigamuistoni ikinä!

Mutta yleisesti mitä kaipaan kiekossa on trio: SHL, Hoki, Kiekkoliiga. Tuo oli unelmallista, hyvin hoidetut asiat, hyvät pelaajat, kova taso. Harmittaa nykyään, kun Kiekkoliigassakin tuntuu pelaavan ties minkälaista pelleä.

Aika multaa muistot, toivonmukaan pelaajia tulee lisää ja kipinä pysyy yllä!

Kiitos joukkueista Hollowille ja KoHulle. Pelaajia tulee mieleen aivan liikaa, mutta mainitaan tärkeimmät: Hollow, craps, Heatley ja Tenn!
snidi
Anaheim Mighty Ducks



Date: 2013-05-27 15:12:08
Oma kikeurani alkoi yhdessä Jannusen kanssa koulumme atk luokassa 2005. Oltiin iltapäivällä koulun jälkeen koneilla ja Xirean (silloin kai yläasteella) pelasi vieressä kiekkoa. Näytti hurjalta ja haluttiin jannusen kanssa kokeilla ja tehtii sit nickit. Xirean neuvo alkuun ja siitä alettii pikkuhiljaa pelaamaan enemmän ja enemmän.

  Muistan vieläki ku tehot oli jotain 0+3 -50 ja puhuttiin jannusen kanssa ruokalassa että sain eilen melkee yhden maalin regis. Sit pistettiin juhlat pystyyn kun se eka maali tuli. Ensimmäinen joukkueeni oli varmaa Speedy Bros Hockey, aikaan jolloin siellä oli n. 500 pelaajaa.

  On-off tuli lätkittyä 05-08 kunnes vakiinnutin Syanide/syanidi nimen. Tää nykynen on varmaan 4-5 syanidi kun on vähän ollu häppeninkiä ja pari nickin nollausta. Nyt on pelattu jo pari vuotta nonstoppina eikä taukoa tee mieli enää edes pitää.
lätty
Juventus



Date: 2013-05-27 21:19:16
Edited: 2013-10-24 05:02:19
Oma ''kiekkourani'' sai alun -06. Isoveljen suostuttelemana tartuttiin hiireen. Koskaan en olisi uskonut, että roikun samassa javapelissä 7-vuotta myöhemmin. Jos olisin silloin tiennyt, että pelaan tätä vielä 2013 niin tuskin olisin koskaan tarttunut hiireen. Onneksi tartuin.


Ensinmäinen nicki taisi olla _pessi-. Aluksi olin todennäköisesti kiekon historian toivottomin tapaus. Onneks irl-elämästä tuttu Aguero pelasi peliä ja opetti hiukan mua siinä sivussa. Eka nickistä tähän päivään olen tehnyt n.100 nickiä ja poistellut miinuksia vältellen. Nykyään niistä ei enää jaksa välittää, näillä käsillä miinusta tulee joktapauksessa.
Anonymous



Date: 2013-06-04 20:42:57
Edited: 2013-06-04 20:45:23
Kultasin muisto löytyy vuodelta 2006. Oltii kavereitten kans vasta alotettu pelaaminen ja olin itse perustanut jengin. Sillä sitten pelattiin kavereitten kesken ja aina JOS satuttiin maali tekemään syttyi riemu tuvassa ja youtubesta laitettiin maalilaulut soimaan! :D

Toinen mahtava hetki oli, kun isoveli lopetti pelaamisen ja antoi oman pro nickkinsä minulle. Itsehän en ollut vielä koskaan omistanut PRO kokemustason omaavaa nickkiä joten hienoja hetkiä! :)

Kolmas muisto on ehdottomasti, kun kuulin isoveljeltä tästä pelistä ja tein oman nickin. Nickki oli niinkin omaperäinen kuin -da_ ü
Anonymous



Date: 2013-06-06 17:34:48
Edited: 2013-06-06 17:43:22
Ensi kosketus tähän joskus liianki koukuttavaan peliin oli 2007 tammikuussa. Kutosluokalla ollessani muutama kaveri pelasi tätä peliä ja suositteli minuakin kokeilemaan minulle silloin niin tuntematonta peliä nimeltä kiekko.tk. Noh, kaverini ArPan luona sitten katsoin vierestä kun ArPa pelasi kikee. Siinä aikani katseltua halusin itsekin rekisteröityä peliin, ensimmäinen nickini oli aksu12. Parin viikon pelailun jälkeen pääsin ensimmäiseen jengiin nimeltä tonkpils. 2008 alussa tein uuden nimimerkin nimeltä Hassan, samalla perustin joukkueen nimeltä HC Muslimit (nyk. PunaNutut). Siellä n. 2 vuotta pelasin kaveriporukalla. Liigaan oli tarkoitus hakea mutta jengi kerkes kaatua. Hassanin nimen vaihoin Nukaksi -09 tai -10, jonka pelasin eliteksi ja myöskin 5 tähden vaikeuksien kautta saavutin. 2011 poistin sen nickin ja tein Nukka nimimerkin uudellee. Kiekon välityksellä parhaimmiten tutustuin Oldieen, jonka kanssa perustettiin tiimi Old Classic. Hyvää tahtia saatiin pelejä alle ja hyvä porukka kasaan. Ruvettiin siinä sitten miettimään josko haettas Suomiliigaan kaudelle 1/10. Hakemusta kerettiin jo hyvän aikaa väsätä kunnes jengi jostai syystä kaatu.

Lukuisia kakosnicktiimejä löytyy vuosien varrelta erityisesti HC Habbomiehet ja TKKR. Habbomiehet perustettiin iha vaa läpällä ArPan kanssa jonne mukaan kutsuttiin pelaamaa xDxDxDxD (Oldie) sekä myöhemmässä vaiheessa Peltsi (Marquez). Oma nimimerkkini tuolla oli Toosa- . Habbomiehis 3v3 formaatilla hakattiin monia satoja pelejä ennen kuin kyllästyttii ja poistettii jengi.

Päiviä ennen kauden 1/10 alkua pääsin Metsän Kiekkoon, jossa pääsin maistamaan liigajäitä. Pari kautta Holdenin, tazzian ja nuclearin alaisuudessa tuli pelattua Suomiliigaa, jonka jälkeen sain toimia MetKin pvhna 3 kauden ajan. Kutsuin Oldien kaveriksi vhksi mukaan pyörittää jengin toimintaa. (tää oli sitä kultasinta aikaa :D). Millään huikeella menestyksellä ei pärjätty Suomiliigassa mutta ne ajat oli kohokohtia ''urani'' ajalta. Muutaman kauden jälkeen alkoi kyllästyttää pelaaminen Metkissä ''onhan tää jo nähty.'' Tän jälkeen oli pientä hiljaiseloa. 2011 kaverini Tatsin kanssa haluttii perustaa oma joukkue millä haettais liigaan tulevaisuudessa. Jengin nimeks tuli Spirits jolla saatiinki tuttujen pelaajien kautta hyvä runko kasaa, millä haettiin Hokisarjan alaisuutee. Karsinnat selvitettii hikisesti, ja edelleen sarjassa lätkitää erittäin huonolla menestyksellä!

Ensimmäistä hattutemppua en muista, mutta ArPan kanssa oli alkuaikoina kova kamppailu, kumman tilastot näytti paremmilta, kummalla oli enempi maaleja harkkapeleistä jne.

Hauskat hetket koettuna sekä monet tunnit tämän pelin ääressä on vietetty ja ties monta tuhatta peliä pelattuna mutta nykyään allekirjottaneella on alkanut motivaatio loppumaan, intoa tietty riittää rennolla meiningillä silloin tällöin käydä pelailees. Aika kuitenkin menee tyttöystävän kanssa ja Suomen loistavasta kesästä nauttien sekä kohta alkava varusmiespalvelu. Tuskimpa tälle sellasta loppua omalta osalta näkyy että kaikki nickit poistaisin vaan elävien kirjoissa jatketaan varmasti tulevaisuudessa tämän mahtavan java-pelin ääressä! :)

Kiitokset pelikavereille yli 6 helvetin pitkän vuoden varrelta: Oldie, ArPa, Marquez, dipsu, TKKR sekä Spiritsien blot!

Oly
Teräskiekko



Date: 2013-06-08 02:35:56
Edited: 2013-08-08 00:13:50
Olipa kerran... poika joka eräällä ala-asteen liikunnantunnilla kuuli puhuttavan kiekko.tk:sta. Vuosi oli 2006 (kesä tai kevät) ja ensikosketus peliin tuli tuon puheenkuulemisen ansiosta. Ensimmäinen nick oli tuolloin iceman jolle halusin pelata tehoja. Paljoa en tajunnut pelistä muuta kuin että pirun vaikee tuntu olevan. Aluksi en edes tajunnut mitä [no stats] merkintä tarkoitti ja miten niitä tehoja saa. Peli oli kuitenkin koukuttava jo alusta saakka ja siitä tuli toinen elämäni ''suurista peleistä'' joita olen useita vuosia pelannut. Jaa mikä se toinen peli on? Älkää edes kysykö :D. Jokin yksinkertaisuus ja kunnianhimo kiinnosti kuitenkin kiekossa mieltä...

Kiekko kuitenkin jäi unholaan syksyllä 2006 olessani 6 luokalla. Jokin suurempi voima kuitenkin ilmeisesti halusi minun tekevän comebackin ja 2008 syksyllä kaverini oli aloittanut pelaamaan tätä ja päätinpä minäkin kokeilla. Pelistä tuli kuin huumetta. (Nyttemmin ei enää niin voimakas huume) Ensimmäinen uusi nickkini oli KovaK jolla pääasiassa ap:ta pelailin. Nickkien nimet vaihtuivat aluksi melko tiuhaan. (mm. Komia, Pokka, mainittakoon myös 2nickeistä jääkone ja Serzio) Ap:ssa kuului uolloin huutelua paljon jos kusi niinkuin nykyäänkin. Silloin niihin kiinnitti suuremmin huomiota ja oli mielenkiintoista huudella takaisin. Osaksi myös nuo huutelut koukuttivat sillä ne tekivät mielen näyttää kuinka kova todella olen (varsinkin jos hieman harjoittelen vielä)

Vuonna 2009-2010 loin nickin ON-OFF, jonka nimen myöhemmin (olisiko ollut 2011) muutin Olympus nimeksi. Tiimejä kierrettiin aluksi tiuhaan tahtiin, taisiopa niitä olla n. 50 vanhaa joukkuetta samalla nickillä. Ensimmäinen 1300+ joukkueeni oli nimeltään Mikko ja Elkku. Muistan erittäin hyvin! Oli lähes pelottavaa pelata pakkina kovien hyökkien kanssa. Terveiset jos joku muistaa tiimin. ON-OFF:lla pelailin myös edelläkirjoittaneen nukan Old Classicissa. Sen muistan että peliseura oli hyvä ja rennot jannut. Noihin aikoihin hurahdin myös PM-pelien ihmeelliseen maailmaan. Muistan kesän jolloin jatkuvasti oli PM-karnevaaleja pystyssä.

Aika kului ja koska ON-OFFin maine oli mitä oli piti aloittaa uudella nimimerkillä Oly:llä. Sen kehitinkin eliteksi asti ja oli kyllä hieman nokka pystyssä olo kun whoississä luki elite. Noh jotain tapahtui josta päivänvalossa ei puhuta ja nyt ollaa pro:na jälleen. Kiekon parissa on tullut tehtyä monenmoista mm. pidetty omaa liigaa, omaa radioo ym.

Funchalissa tuli joskus pelattua paljon ja terveiset mm Catelle ja Koukulle. Hokisarjan karsinnat nevöforget :D Vuonna 2012 pääsin pelailemaan Generationin riveihin hoki-liigaa. Liigakokemus oli ensikertaista. Vuonna 2010 olin perustanut oman joukkueen: Teräskiekon. Joukkueelle kertyi pelejä runsas 1100 jolloin sen poisti eräs peelo. Tästä ei lannistuttu vaan joukkue perustettiin uudelleen liiga-aikeissa. Teräskiekossa omistan myös oman ranking ennätyksen 1670+ joka oli tuolloin erittäin kova juttu itselleni! Pelin taso oli hyvä ja yksikin häviö kirpaisi erittäin lujaa. Joukkueen johdossa tutustuin mahtaviin ihmisiin. lööl, zeliard Mm. TeKissä pelasimme viime kauden 2 divaria hieman keltanokkaisena joukkueena. Omalta osaltani tunnen olevani valmis vaikka mihin haasteeseen nyt. Paljon työtä takana (paljon ehkä edessä?) tähä asti tultu ja melko lailla on kehitytty monella tapaa. Aika todellakin kultaa ''muisot'' ;) Erityiskiitokset TeKin sälleille. Katsotaan mitä jatkossa.
Mainos

Created by: Anonymous Created on: 2013-05-01 07:07:07 Read times: 29084
Pages: [1]   2