Foorumit

Kokemustasomittari
Created by: jouko Created on: 2007-08-13 11:04:19 Read times: 32086
jouko
Valmiusjoukot
+1


Date: 2007-08-13 11:04:19
Edited: 2007-08-14 22:09:19
VIP-palvelun Pelihuone-extrat nimeksi on vaihdettu Tehokäyttäjä ja siihen on lisätty uusi ominaisuus: Kokemustasomittari. Mittari kertoo kuinka paljon tehokasta peliaikaa olet pelannut suhteessa muihin Kiekko.tk:n käyttäjiin, ja kertoo paljonko peliaikaa suunnilleen puuttuu seuraavasta kokemustasosta.

Tehokäyttäjä-palvelun ollessa voimassa pääset katsomaan mittaria Omat tiedot -sivun yläreunassa olevasta napista. Mittarissa on väripalkki, joka kuvaa eri kokemustasoja ja sen alla musta ilmaisin, joka kertoo sinun tämänhetkisen peliaikasi. Juuri aloittaneilla pelaajilla musta ilmaisin on vasemmassa reunassa ja eniten pelanneilla se on lähempänä väripalkin oikeata reunaa. Musta ilmaisin siirtyy oikealle sitä mukaa, kun peliaikaa karttuu. Esim. pro-tasolle pääsee, kun musta peliajan ilmaisin ylittää keltaisen ja punaisen rajakohdan.

Graafisen ilmaisimen lisäksi sivulla kerrotaan numerona, montako tuntia seuraavasta kokemustasosta suunnilleen puuttuu (paitsi tietysti, jos olet jo Elite-tasolla).

Lisäpalvelun kesto on edelleen 30 vrk ja ne käyttäjät, joilla se on tällä hetkellä voimassa, ovat saaneet kokemustasomittarin käyttöönsä automaattisesti.

Muutos 14.08.: Kertyvä peliaika esitetään nyt mustana palkkina, joka kasvaa sitä mukaa, kun aikaa kertyy. Aika-asteikkoa on muutettu niin, että aiemmin suurimman tilan vienyt elite-osuus on typistetty pienemmäksi. Näin on saatu novice- ja amateur-osia suuremmiksi ja kuvaajan tarkkuutta lisättyä niiden osalta. Elite-osuudessa on siis eri aikamittakaava kuin muissa. Mustan palkin kasvaminen hidastuu siis huomattavasti, kun se ylittää pro- ja elite-tasojen rajan.


Mainos

Created by: jouko Created on: 2007-08-13 11:04:19 Read times: 32086